2019 - 2020 Online YÖS Kampı

Online yos Kursu İle yos Kazanmak İçin İhtiyacınız Olan Her Şey ! 2019 - 2020 Online YÖS Kampı

2019 - 2020 Online YÖS Kampı

Başlama Tarihi:
Kullanım Süresi:
Kurs İçeriği:
rating star rating star ( 188 Oy / Ortalama 5/2 )

https://www.nettekurs.com/online-yos-kampi

2 yıllık erişim
2019 - 2020 Online YÖS Kampı

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: seo

Filename: views/online_kurs_detay_seo.php

Line Number: 558

nettekurs.com Online Dershane
2019 - 2020 Online YÖS Kampı

YÖS Kurs Paketleri


2020 - 2021 Online YÖS Kampı

2020 - 2021 Online YÖS Kampı




Kursu İncele


Ücretsiz Dene!

nettekurs.com online öğrenim programlarına kesin kayıt yaptırmadan önce ücretsiz üyelik formundaki ilgilendiğiniz bölümleri seçip doldurarak, programlarımızın e-kurs, e-ders, e-sınav, e-kitap vb. tüm dokümanlarını ücretsiz olarak inceleyebilir, canlı derslerimize konuk olarak katılabilirsiniz. Ücretsiz deneme süreniz tamamlandıktan sonra satın almak istemezseniz herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

YÖS Ücretsiz Dene

YÖS Kurs Sıkça Sorulan Sorular


Online YÖS Kursu, en güncel bilgilerle 2020 yılında yapılacak YÖS sınavına yönelik hazırlanmıştır. 4 ana pakette toplanan YÖS eğitimlerimizin detayları şöyledir:

YÖS 1. Grup Canlı Ders: Online YÖS kursu içerisindeki paketlerden en kapsamlı olanıdır. Canlı dersler, Eylül ayında başlar ve katılımcılar tüm YÖS kursunun hem canlı yayınlarını hem video kayıtlarını izleyebilir. Kazanma Garantisi ile tüm içerikler 2 yıl boyunca sisteminizde açık kalır. Tüm PDF ve basılı kaynaklar ücretsizdir.

YÖS 2. Grup Canlı Ders: Katılımcılar devam eden kursun canlı derslerini Kasım ayında izlemeye başlayabilir. Kasım ayından önce yapılan derslerin video kayıtları ve tüm kursun video dersleri ise sınırsız video tekrar hakkı ile sisteminizde olacaktır. Kazanma Garantisi ile tüm içerikler 2 yıl boyunca sisteminizde açık kalır. Tüm PDF ve basılı kaynaklar ücretsizdir.

YÖS 3. Grup Canlı Ders: Katılımcılar devam eden kursun canlı derslerini Ocak ayında izlemeye başlayabilir. Ocak ayından önce yapılan derslerin video kayıtları ve tüm kursun video dersleri ise sınırsız video tekrar hakkı ile sisteminizde olacaktır. Kazanma Garantisi ile tüm içerikler 2 yıl boyunca sisteminizde açık kalır. Tüm PDF ve basılı kaynaklar ücretsizdir.

YÖS Kampı: Sınavlar yaklaşırken Online YÖS kursunun son döneminde YÖS kampı yapılır. YÖS kampı kapsamında YÖS konu tekrarları, soru çözümleri, ve YÖS tercih ve rehberlik yayınları yapılır. Bu dönemdeki dersler YÖS 1.2. ve 3. Gruptaki katılımcılara ücretsizdir. Yalnızca yoğunlaştırılmış programa katılmak isteyen kişiler ise YÖS kampını ayrı bir paket halinde satın alabilirler. Kazanma Garantisi yoktur. Tüm kaynaklara YÖS sınavına kadar erişilebilir.

Paketlerin İçindeki Hediye Dersler: 2018-2019 YÖS dersleri, 15 deneme sınavı ve çözümleri, YÖS kampı YÖS 1.,2.3. grup canlı ders katılımcılarına hediye edilir.

Hazır YÖS: Hazır YÖS paketi canlı ders içermemektedir. Hazır YÖS paketi sınava erkenden çalışmaya başlamak isteyen kişiler için 2018-2019 YÖS Online Kursu ‘nun video derslerini ve dokümanlarını içermektedir. Kazanma Garantisi yoktur. Tüm kaynaklara YÖS sınavına kadar erişilebilir.

2019 - 2020 YÖS Kampı canlı derslerimiz Çarşamba - Cuma ve Cumartesi akşamları 18:30-22:30 saatleri arasında yapılmaktadır. YÖS Kampı online kursumuza kayıt yaptırdıktan sonra online dershanemize giriş yaparak canlı derslerimize katılabileceksiniz. Canlı derslerimizin açıldığı ekranın yan tarafında bulunan sohbet ekranını kullanarak eğitmenlerimize dilediğinizi sorabilir, soru çözümlerinin tekrarını isteyebilir ve YÖS hakkında tüm merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Canlı derslerin video kayıtları ve PDF notlar, canlı dersten sonraki 24 saat içerisinde sisteme yüklenir ve internete bağlı tüm cihazlardan 7/24 ulaşılabilir. 

 

Nettekurs YÖS Eğitmenlerimiz

Türkiye'nin en iyi hocaları artık bir tık yakınınızda !


0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar