2019 Haziran DGS Online Kursu

Online dgs Kursu İle dgs Kazanmak İçin İhtiyacınız Olan Her Şey ! 2019 Haziran DGS Online Kursu

2019 Haziran DGS Online Kursu

Başlama Tarihi:
Kullanım Süresi:
Kurs İçeriği:
rating star rating star ( 81 Oy / Ortalama 5/2 )

https://www.nettekurs.com/online-dgs-kursu

2 yıllık erişim
2019 Haziran DGS Online Kursu

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: seo

Filename: views/online_kurs_detay_seo.php

Line Number: 558

nettekurs.com Online Dershane
2019 Haziran DGS Online Kursu

DGS Kurs Paketleri


DGS Online Kursu

DGS Online Kursu




Kursu İncele


Ücretsiz Dene!

nettekurs.com online öğrenim programlarına kesin kayıt yaptırmadan önce ücretsiz üyelik formundaki ilgilendiğiniz bölümleri seçip doldurarak, programlarımızın e-kurs, e-ders, e-sınav, e-kitap vb. tüm dokümanlarını ücretsiz olarak inceleyebilir, canlı derslerimize konuk olarak katılabilirsiniz. Ücretsiz deneme süreniz tamamlandıktan sonra satın almak istemezseniz herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

DGS Ücretsiz Dene
2024-DGS
Sınav Başvuru Başlangıç Tarihi 10.05.2024
Sınav Başvuru Bitiş Tarihi 20.05.2024
Sınav Geç Başvuru Tarihi 28.05.2024
Sınav Tarihi 30.06.2024
Sınav Sonuç Tarihi 14.08.2024

DGS Kurs Sıkça Sorulan Sorular


Online DGS kursu, kalabalık dershanelerin aksine aktif ve bireysel öğrenme metotlarını en üst seviyeye taşıyan, yeni nesil eğitim anlayışını ön planda tutarak sınava en iyi şekilde hazırlanmanızı sağlayan kapsamlı bir kurs programıdır. Günden güne gelişen teknolojinin etkisiyle yenilenen eğitim imkanları, öğrenme ve bilgiye erişme sürecindeki zaman ve mekan engelini de ortadan kaldırmaktadır. Dünyada her geçen gün online eğitim alan insan sayısının artmasıyla yaygınlaşan canlı dersler, video ders kayıtları ve daha birçok online ders materyali Nettekurs.com sayesinde tek tık uzağınızda!

Online DGS kursu, DGS sınavı kapsamındaki tüm konuları içermektedir. Kasım ayında başlayan canlı derslerden DGS sınavına kadar olan süreçte her canlı yayında DGS Sözel ve DGS Sayısal konularında detaylı konu anlatımları ve örnek soru çözümlerine yer verilecektir. Özellikle uzun paragraf ve mantık sorularında etkin zaman yönetimi yapmanıza yardımcı olan DGS tüyoları üzerinde durulacaktır. *Canlı dersler, Nettekurs.com ‘un uzman eğitmenlerinin canlı yayın dersleridir ve dersi online olarak izleyenler, çevrimiçi sohbet ekranından eğitmenlerimize dilediklerini sorabilirler. *Video dersler ise canlı yayınların video kayıtlarıdır. Canlı yayından sonra 24 saat içerisinde sisteminize yüklenen video dersler ve PDF ders notları, sınırsız tekrar hakkı ile 7 gün 24 saat sisteminizde açık olacaktır. Anında soru sorup cevap alma özelliği sayesinde özel ders niteliğinde olan ve diğer dershanelere göre eğitmenlerle rahatça iletişime geçebileceğiniz Online DGS kursu sayesinde tüm bilgilerinizi pekiştirerek öğrenecek ve sınava kadar DGS konularında hiçbir eksik bırakmayacaksınız.

Kazanma Garantili DGS Kursumuza bir kez kayıt yaptırıp derslerimize katılmanıza ve düzenli olarak çalışmanıza rağmen sınav kazanamazsanız, hedefinize ulaşana kadar yanınızda olmaya devam ediyoruz. Tecrübemize güvenerek, siz değerli kursiyerlerimizin başarısını önemsiyor ve sınavı kazanana kadar tüm video ve PDF kaynaklarımıza sınırsız erişim hakkı tanıyoruz. Nettekurs.com ile çalışmaya devam edebilmeniz için tüm kaynaklarımızı 2 yıl boyunca sisteminizde açık tutuyoruz!

DGS Online Kursumuza kesin kayıt yaptırmadan önce "Ücretsiz Dene" butonuna tıklayıp nettekurs.com sistem üyeliği yaparak tüm DGS derslerini ücretsiz olarak inceleyebilirsiniz. Kayıt formunu doldurduktan sonra seçtiğiniz DGS Kursunun aktif olarak devam eden tüm dersleri ücretsiz olarak hesabınıza tanımlanacak giriş yap butonuna tıklayıp nettekurs.com dershane girişi yaptığınızda kurslarım bölümünden erişiminize açık olacaktır. Ücretsiz üyelik yaparak aynı zamanda canlı derslerimizi de konuk olarak katılabilirsiniz. Ücretsiz sistem üyeliği yaparken ve sunum derslerini izlerken teknik sorun yaşarsanız 7 gün 24 saat boyunca danışmanlık ve teknik destek hizmeti vermekte olduğumuz 0312 427 71 72 telefon hattından arayarak veya canlı destek bölümünden yazarak yardım alabilirsiniz. 

DGS Canlı Dersleri: DGS canlı ders paketlerinde  DGS canlı yayınlarına online katılım sağlayarak eğitmenlerimize anında soru sorup cevap alma avantajı bulunmaktadır. DGS canlı ders paketlerini satın alan katılımcılarımız, DGS kursuna kayıt oldukları andan itibaren, dersler başlamamış olsa bile, sistemde yüklü olan geçmiş dönem DGS video dersleri ile sınava çalışmaya başlayabilirler. Canlı ders paketlerinde PDF kaynaklar ile birlikte basılı kaynaklar da posta yolu ile paketi satın alan kişiye gönderilir. Kazanma Garantisi dahilinde tüm kaynaklara en az 2 yıl sınırsız erişim hakkı tanınan paketlerdir. Bu nedenle paket içerisindeki tüm materyaller 2 yıl boyunca sınırsız tekrar hakkı dilediğiniz an dilediğiniz yerde, internet bağlantısı olan her cihazla tek tık yakınınızda olacaktır.

DGS Video Dersleri: DGS video ders paketleri, DGS canlı ders paketlerinin video ders kayıtlarından oluşmaktadır. Video ders paketini satın alan kişiler canlı ders yapıldıktan 24 saat sonra sisteme yüklenen video kayıtlardan dersleri takip edebilir fakat canlı derslerin anında soru- cevap özelliğinden faydalanamaz ve eğitmenlerimizle iletişim kuramazlar. DGS video ders paketini satın alan katılımcılarımız kayıt oldukları tarihten itibaren sistemde yüklü olan geçmiş dönem DGS video dersleri ile çalışmaya başlayabilir. Kazanma Garantisi yoktur. Tüm kaynaklar sınava kadar sisteminizde açık kalır. PDF kaynaklar tamamen ücretsizdir fakat yazılı kaynak desteği sağlanmaz.

DGS Kampı: Online DGS kursu dersleri bittikten sonra DGS sınavına kadar hız kazanmak ve tekrar yapabilmek amacıyla bolca soru çözümünün yapıldığı derslerdir. DGS kampı materyalleri DGS deneme sınavları ve deneme sınavlarının konu anlatımlı çözümlerinden oluşmaktadır. Canlı DGS Kampı paketinde eğitmenlerimizle iletişim halinde çözeceğiniz sorular, bilgilerinizin pekişmesine ve  DGS kazanmanızı sağlayacak en önemli tüyoları aklınızda tutmanıza yardımcı olacaktır. Kazanma Garantisi yoktur. Tüm içerikler sınava kadar sisteminizde açık kalır.

Hazır DGS: 2017 – 2018 DGS Video derslerinden oluşan pakettir. DGS sınavına erkenden çalışmak isteyen veya hızlandırılmış bir program ile sınava hazırlanmak isteyen kişilere uygundur. Canlı ders ve video ders paketlerinin içinde Hazır DGS hediye olarak verilir. Kazanma Garantisi yoktur. Tüm içerikler sınava kadar sisteminizde açık kalır.

nettekurs.com DGS Online Kursumuz 22 Kasım Pazartesi Günü Sayısal canlı dersimiz ile başlayıp Mayıs ayına kadar devam edecektir. Ders programımızda haftada iki akşam 4 saatlik sayısal; bir akşam ise 2 saatlik sözel dersimiz bulunmaktadır. DGS Online Eğitimlerimiz düzenli olarak her hafta devam edecek ve toplamda 200 saatlik sayısal, 55 saatlik sözel canlı dersten oluşacaktır. DGS Sayısal canlı derslerinde matematik, geometri ve sayısal mantık DGS konuları işlenecektir. DGS Sözel canlı derslerinde ise Türkçe ve ağırlıklı olarak sözel mantık konularına yer verilecektir. Toplamda 255 saat sürecek olan DGS online eğitimlerimiz, DGS kapsamındaki tüm konuların detaylı konu anlatımları, soru çözümü ve konu tekrarları sayesinde DGS için ihtiyacınız olan tüm içeriğe sahiptir. Canlı dersler esnasında hocalarımıza soru sorup cevap alma olanağı mevcuttur. nettekurs.com DGS Online Kursu canlı derslerinin video kayıtları her ders gününde yayın bitttikten sonra 24 saat içerisinde otomatik olarak nettekurs.com hesabınıza tanımlanacak ve DGS Sınavı'nı kazandığınız güne dek nettekurs.com Dershanede erişiminize açık kalacaktır. Dolayısıyla DGS canlı derslerinin yanı sıra video kayıt derslerine 7 gün 24 saat izleyerek tekrar kısıtlaması olmadan erişim sağlayabilecek dilediğiniz kadar çalışabilecek, sınırsız tekrar yapabileceksiniz.

nettekurs.com DGS Online Kursumuz 22  Kasım Perşembe Günü Sayısal canlı dersimiz ile başlayıp Mayıs ayına kadar devam edecektir. Ders programımızda haftada iki akşam 4 saatlik sayısal; bir akşam ise 2 saatlik sözel dersimiz bulunmaktadır. DGS Online Eğitimlerimiz düzenli olarak her hafta devam edecek ve toplamda 200 saatlik sayısal, 55 saatlik sözel canlı dersten oluşacaktır. DGS Sayısal canlı derslerinde matematik, geometri ve sayısal mantık DGS konuları işlenecektir. DGS Sözel canlı derslerinde ise Türkçe ve ağırlıklı olarak sözel mantık konularına yer verilecektir. Toplamda 255 saat sürecek olan DGS online eğitimlerimiz, DGS kapsamındaki tüm konuların detaylı konu anlatımları, soru çözümü ve konu tekrarları sayesinde DGS için ihtiyacınız olan tüm içeriğe sahiptir. Canlı dersler esnasında hocalarımıza soru sorup cevap alma olanağı mevcuttur. nettekurs.com DGS Online Kursu canlı derslerinin video kayıtları her ders gününde yayın bitttikten sonra 24 saat içerisinde otomatik olarak nettekurs.com hesabınıza tanımlanacak ve DGS Sınavı'nı kazandığınız güne dek nettekurs.com Dershanede erişiminize açık kalacaktır. Dolayısıyla DGS canlı derslerinin yanı sıra video kayıt derslerine 7 gün 24 saat izleyerek tekrar kısıtlaması olmadan erişim sağlayabilecek dilediğiniz kadar çalışabilecek, sınırsız tekrar yapabileceksiniz.

2019 DGS Canlı Ders Programı

 

2019 - 2020 DGS canlı yayın tarihleri ve yayın akışı aşağıdaki gibidir: 

DGS Sözel Canlı Yayın Planı

KONU

DERS SAATİ

TARİH

SÖZCÜKTE ANLAM

2

26 KASIM 2018

SÖZCÜKTE ANLAM ÖDEV TESTLERİ ÇÖZÜMÜ

2

3 ARALIK 2018

CÜMLEDE ANLAM- BOŞLUK DOLDURMA

2

10 ARALIK 2018

CÜMLEDE ANLAM- CÜMLENİN ANLAMSAL ÖZELLİKLERİ

2

17 ARALIK 2018

CÜMLEDE ANLAM- CÜMLE OLUŞTURMA

2

24 ARALIK 2018

CÜMLEDE ANLAM- CÜMLE DEĞERLENDİRME

2

7 OCAK 2019

CÜMLEDE ANLAM ÖDEV TEST ÇÖZÜMÜ

2

14 OCAK 2019

CÜMLEDE ANLAM ÖDEV TEST ÇÖZÜMÜ

2

21 OCAK 2019

PARAGRAFTA ANLAM- ANA DÜŞÜNCE/ YARDIMCI DÜŞÜNCE

2

28 OCAK 2019

PARAGRAFTA ANLAM- ÖDEV TEST ÇÖZÜMÜ

2

4 ŞUBAT 2019

PARAGRAFTA ANLAM- ANLAM AKIŞINI BOZAN CÜMLE

2

11 ŞUBAT 2019

PARAGRAFTA ANLAM- PARAGRAF OLUŞTURMA

2

18 ŞUBAT 2019

PARAGRAFTA ANLAM ÖDEV TEST ÇÖZÜMÜ

2

25 ŞUBAT 2019

KARMA SORU ÇÖZÜMÜ

2

4 MART 2019

KARMA SORU ÇÖZÜMÜ

2

11 MART 2019

KONU

DERS SAATİ

TARİH

SÖZEL MANTIK

2

18 MART 2019

SÖZEL MANTIK ÖDEV TEST ÇÖZÜMÜ

2

25 MART 2019

SÖZEL MANTIK

2

1 NİSAN 2019

SÖZEL MANTIK ÖDEV TEST ÇÖZÜMÜ

2

8 NİSAN 2019

SÖZEL MANTIK

2

15 NİSAN 2019

SÖZEL MANTIK ÖDEV TEST ÇÖZÜMÜ

2

22 NİSAN 2019

KARMA SORU ÇÖZÜMÜ

2

29 NİSAN 2019

KONU TEKRARI+ KARMA SORU ÇÖZÜMÜ

4

6 MAYIS 2019

KONU TEKRARI+ ÖDEV TEST ÇÖZÜMÜ

4

13 MAYIS 2019

 

DGS Sayısal Canlı Yayın Planı

Konu

Tarih 

Ders Saati

Temel Kavramlar

20.11.2018

4

Sayılar ve Faktöriyel

22.11.2018

4

Bölme – Bölünebilme ve Soru Çözümü

27.11.2018

4

Rasyonel Sayılar

29.11.2018

4

1. Dereceden Denklemler

04.12.2018

4

Çarpanlara Ayırma ve Özdeşlikler

11.12.2018

4

Taban Aritmetiği ve Çarpanlara Ayırma Soru Çözümü

13.12.2018

4

Ebob – Ekok

18.12.2018

4

Basit Eşitsizlik

20.12.2018

4

Mutlak Değer

25.12.2018

4

Üslü İfadeler

27.12.2018

4

Köklü Sayılar

03.01.2019

4

Genel Tekrar

08.01.2019

4

Oran - Orantı

10.01.2019

4

Kümeler

15.01.2019

4

İşlem

17.01.2019

4

Modüler Aritmetik

22.01.2019

4

Fonksiyon

14.01.2019

4

Kombinasyon

29.01.2019

4

Permütasyon

31.01.2019

4

Olasılık

05.02.2019

4

Soru Çözümü

07.02.2019

4

Soru Çözümü

12.02.2019

4

Soru Çözümü

14.02.2019

4

Soru Çözümü

19.02.2019

4

Soru Çözümü

21.02.2019

4

Soru Çözümü

26.02.2019

4

Soru Çözümü

28.02.2019

4

Denklem Kurma Problemleri

03.03.2019

4

Soru Çözümü – Genel Tekrar

05.03.2019

4

Yaş Problemleri

10.03.2019

4

Soru Çözümü – Genel Tekrar

12.03.2019

4

Faiz/Yüzde – Karışım Problemleri

17.03.2019

4

Soru Çözümü – Genel Tekrar

19.03.2019

4

Soru Çözümü – Genel Tekrar

23.03.2019

4

Hareket ve Mantık Problemleri

24.03.2019

4

Soru Çözümü – Genel Tekrar

26.03.2019

4

Mantık Problemleri -2

31.03.2019

4

Soru Çözümü – Genel Tekrar

02.04.2019

4

Mantık Problemleri - 3

07.04.2019

4

Soru Çözümü – Genel Tekrar

09.04.2019

4

Geometri Temel Kavramlar ve Üçgen

14.04.2019

4

Soru Çözümü – Genel Tekrar

16.04.2019

4

Üçgenin Elemanları ve Benzerlik

21.04.2019

4

Soru Çözümü – Genel Tekrar

23.04.2019

4

Çokgenler ve Dörtgenler

28.04.2019

4

Soru Çözümü – Genel Tekrar

30.04.2019

4

Çember ve Daire

05.05.2019

4

Soru Çözümü – Genel Tekrar

07.05.2019

4

Analitik Geometri

12.05.2019

4

 

 

200

Nettekurs DGS Eğitmenlerimiz

Türkiye'nin en iyi hocaları artık bir tık yakınınızda !


0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar