2019 İlkbahar Online ALES Kursu, ALES Uzaktan Eğitim Dersleri

nettekurs.com Online ALES Kursu ile En İyi ALES Uzaktan Eğitim Kaynaklarını Ayağınıza Getiriyoruz! Son Müfredata Uygun ALES Online Eğitim Programları Şimdi Bir Tık Yakınınızda! Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek Online ALES Kursu; Zengin Konu Anlatımı, Soru Çözümleri, Güncel Taktik ve Tüyo Dersleri ile Sizi Bekliyor.
2019 İlkbahar Online ALES Kursu Erken Kayıt Fırsatını Kaçrımayın !

2019 İlkbahar ALES Online Eğitim Programları Hakkında

ALES kazanmak için ihtiyacınız olan tüm kaynaklar Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek ALES Online Eğitim Kursu ile ayağınıza geliyor. ÖSYM ALES sınavlarında uzun yıllardır binlerce adayı başarıya ulaştıran tecrübeli kadromuzu ALES Uzaktan Eğitim programlarında sizlerle buluşturuyoruz. Sözel, Sayısal tüm konu anlatımları, soru çözümleri, canlı dersler, video dersler, online deneme sınavları, kursumuza özel güncel ALES kitapları ve diğer tüm kaynakları ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! 7/24 canlı destek hattı ve uzman rehberlik servisiyle ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda olan nettekurs.com ile tek dönemde ALES KAZANACAKSINIZ! Türkiye’nin ve eğitimin başkenti Ankara’nın en iyi ALES hocaları ile kusursuz bir sınav hazırlığı fırsatını kaçırmayın.

Başlama Tarihi: Aralık 2018
Kullanım Süresi: Sınav Kazanana Kadar
Kurs İçeriği: 345
rating star rating star rating star rating star rating star ( 114 Oy / Ortalama 5/5 )

https://www.nettekurs.com/2019-sonbahar-online-ales-kursu

2 yıllık erişim
2019 İlkbahar ALES Online Kursu

ALES ‘te (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) yüksek puan almayı hedefleyenler nettekurs.com Online ALES Kursu Uzaktan Eğitim Dersleri sizleri bekliyor. Türkiye’nin İlk ve Tek Sınav Kazanma Garantili Online Dershanesinde Online ALES Hazırlık Kursları ile En İyi ALES Eğitmen ve Hocaları, Canlı ALES Dersleri, ALES Video Dersler, ALES Türkçe, Sözel Mantık, ALES Matematik, Sayısal Mantık, Tüm ALES Konuları ve Mantık Soru Çözüm Teknikleri, Konu Anlatımları, Çıkmış ALES Soruları ve Çözümleri, Ücretsiz ALES Kaynak ve Kitapları, Test, Deneme Sınavları ve Çözümlü e-SINAV Uygulamaları, e-ALES Hazırlığı için Özel Uygulamalar, Kısacası ALES ‘te Sınav Kazanmak İçin İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey, En Uygun ALES Online Ders Ücretleri, En Hesaplı ALES Online Kurs Fiyatları ve En Kaliteli Online Dershane Hizmeti ile Parmaklarınızın Ucunda ! Kaliteli Eğitim için Öneri veya Tavsiye Arayarak, Tekrar Tekrar ALES Başvurusu Yapıp Her Dönem Sınava Katılarak Zaman Kaybetmeyin, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavında Kazandıran ALES Sınav Sonuçları, Yüksek Puan ve Başarı nettekurs.com ile Bir Tık Yakınınızda !

nettekurs.com Online Dershane
2019 İlkbahar ALES Online Kursu

ALES Kurs Paketleri


2019 Sonbahar ALES Kursu

2019 Sonbahar ALES Kursu




Kursu İncele

2019 İlkbahar Online ALES Kursu Özel İndirim!

Online ALES Kursu sayfamızda görmüş olduğunuz paket ücretleri sınırlı sayıda kontenjana özel Erken Kayıt indirimli ücretlerdir. Özel indirimlerden yararlanarak ALES kazanabilmek için başvurunuzu geciktirmeyin! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız sayesinde tek kurs ücreti ile kazanana kadar hizmet alabilirsiniz. Tüm ALES bölümlerini içeren Canlı Ders paketine katılım sağlayan adaylar takip eden dönemler için ihtiyaç duymaları halinde ekstra ücret ödemeden hizmet almaya devam edebilirler. Nettekurs.com ‘dan Sınav Kazanmadan Ayrılamayacaksınız!


Online ALES Kursu ÜCRETSİZ DENE!

Online ALES Kursu yayınlarımızın tüm içeriklerine ücretsiz sistem üyeliği yapıp konuk olarak katılabilirsiniz. Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız ile kısıtlanmış bir içeriğe değil kesin kayıt yaptırmış kullanıcılar gibi tüm kaynaklara erişim sağlayacaksınız. Canlı ders, video ders, deneme sınavları, pdf kaynak ve kitaplardan meydan gelen ALES Uzaktan Eğitim programlarımızı ücretsiz denedikten sonra kayıt olmak istemeyenler kesinlikle ücret ödemezler.

ALES Ücretsiz Dene
2024- ALES/1
Sınav Başvuru Başlangıç Tarihi 01.03.2024
Sınav Başvuru Bitiş Tarihi 11.03.2024
Sınav Geç Başvuru Tarihi 19.03.2024
Sınav Tarihi 21.04.2024
Sınav Sonuç Tarihi 10.05.2024

ALES Kurs Sıkça Sorulan Sorular


Online ALES kursu, kalabalık dershanelerin aksine aktif ve bireysel öğrenme metotlarını en üst seviyeye taşıyan, yeni nesil eğitim anlayışını ön planda tutarak sınava en iyi şekilde hazırlanmanızı sağlayan kapsamlı bir kurs programıdır. Günden güne gelişen teknolojinin etkisiyle yenilenen eğitim imkanları, öğrenme ve bilgiye erişme sürecindeki zaman ve mekan engelini de ortadan kaldırmaktadır. Dünyada her geçen gün online eğitim alan insan sayısının artmasıyla yaygınlaşan canlı dersler, video ders kayıtları ve daha birçok online ders materyali Nettekurs.com sayesinde tek tık uzağınızda!

Online ALES kursu, ALES sınavı kapsamındaki tüm konuları kapsamaktadır. Eylül ayında başlayan canlı derslerden ALES sınavına kadar olan süreçte her canlı yayında ALES Sayısal ve ALES Sözel konularında detaylı konu anlatımları ve örnek soru çözümlerine yer verilecektir. Özellikle uzun paragraf ve mantık sorularında etkin zaman yönetimi yapmanıza yardımcı olan ALES tüyoları üzerinde durulacaktır.*Canlı dersler, Nettekurs.com ‘un uzman eğitmenlerinin canlı yayın dersleridir ve dersi online olarak izleyenler, çevrimiçi sohbet ekranından eğitmenlerimize dilediklerini sorabilirler. *Video dersler ise canlı yayınların video kayıtlarıdır. Canlı yayından sonra 24 saat içerisinde sisteminize yüklenen video dersler ve PDF ders notları, sınırsız tekrar hakkı ile 7 gün 24 saat sisteminizde açık olacaktır. Anında soru sorup cevap alma özelliği sayesinde özel ders niteliğinde olan ve diğer dershanelere göre eğitmenlerle rahatça iletişime geçebileceğiniz Online ALES kursu sayesinde tüm bilgilerinizi pekiştirerek öğrenecek ve sınava kadar ALES konularında hiçbir eksik bırakmayacaksınız.

Kazanma Garantili ALES Kursumuzda bir önceki seviyenizden veya puanınızdan en az 15-20 puan seviyesinde puan artışını garanti ediyoruz. Kazanma Garantili ALES Kursumuza bir kez kayıt yaptırıp derslerimize katılmanıza ve düzenli olarak çalışmanıza rağmen sınav kazanamazsanız, yanınızda olmaya devam ediyoruz. Tecrübemize güvenerek, siz değerli öğrencilerimizin başarısını önemsiyor ve sınavı kazanana kadar tüm video ve PDF kaynaklarımıza sınırsız erişim hakkı tanıyoruz. Sınavı kazanana kadar çalışmaya devam edebilmeniz için tüm kaynaklarımızı 2 yıl boyunca sisteminizde açık tutuyoruz! 2018 ALES'de aynı sözü verdiğimiz kursiyerlerimizin neredeyse tamamı KAZANDILAR ! Biz tecrübe ve başarımıza güveniyor siz değerli üyelerimizi Online Kursumuza katılmaya, birlikte kazanmaya davet ediyoruz.

ALES Online Kursumuza kesin kayıt yaptırmadan önce "Ücretsiz Dene" butonuna tıklayıp nettekurs.com sistem üyeliği yaparak tüm ALES derslerini ücretsiz olarak inceleyebilirsiniz. Kayıt formunu doldurduktan sonra seçtiğiniz ALES Kursunun aktif olarak devam eden tüm dersleri ücretsiz olarak hesabınıza tanımlanacak giriş yap butonuna tıklayıp nettekurs.com dershane girişi yaptığınızda kurslarım bölümünden erişiminize açık olacaktır. Ücretsiz üyelik yaparak aynı zamanda canlı derslerimizi de konuk olarak katılabilirsiniz. Ücretsiz sistem üyeliği yaparken ve sunum derslerini izlerken teknik sorun yaşarsanız 7 gün 24 saat boyunca danışmanlık ve teknik destek hizmeti vermekte olduğumuz 0312 427 71 72 telefon hattından arayarak veya canlı destek bölümünden yazarak yardım alabilirsiniz. 

ALES Canlı Ders Paketleri

ALES canlı ders paketleri, katılımcıların ALES derslerinin canlı yayınına katılarak eğitmenlerimizle etkileşim kurabildiği paketlerdir. ALES canlı ders paketlerini satın alan katılımcılarımız kayıt oldukları tarihten itibaren sistemde yüklü olan geçmiş dönem ALES video dersleri ile çalışmaya başlayabilir ve tüm PDF dokümanlardan faydalanabilirler. Canlı ders paketlerinde PDF kaynaklar ile birlikte yazılı kaynaklar da paketi satın alan kişinin adresine gönderilir. Kazanma Garantisi olan paketlerdir. Bu nedenle tüm kaynaklar azami 2 yıl boyunca sisteminizde açık kalmaya devam eder.

ALES Video Ders Paketleri

ALES video ders paketleri, ALES canlı ders paketleri ile aynı içeriğe sahiptir. ALES canlı ders paketi kapsamında yapılan canlı yayınların video ders kayıtlarından oluşan bir pakettir. Video ders paketini satın alan kişiler canlı ders yapıldıktan 24 saat sonra sisteme yüklenen video kayıtlardan dersleri takip edebilir fakat herhangi bir şekilde eğitmenle iletişime geçemez ve soru sorup yanıt alamazlar. ALES video ders paketini satın alan katılımcılarımız kayıt oldukları tarihten itibaren sistemde yüklü olan geçmiş dönem ALES video dersleri ile çalışmaya başlayabilir. Kazanma Garantisi yoktur. Tüm kaynaklar sınava kadar sisteminizde açık kalır. PDF kaynaklar tamamen ücretsizdir fakat yazılı kaynak desteği sağlanmaz.

ALES Paketlerindeki Hediyeler: 2018 ALES Video Dersleri, Temel Matematik dersleri, 2018 ALES Soru Kampı (Yalnızca ALES Kamp Paketlerinde)

Hazır ALES: ALES hazırlık çalışmalarını erkenden başlatmak isteyen kişiler için hazırlanan paket, 2018 ALES video derslerinden oluşmaktadır. Kazanma Garantisi olmayan bir pakettir. Tüm kaynaklar sisteminizde sınava kadar açık kalır.

 

2019 İlkbahar ALES Canlı Derslerimiz genellikle Pazartesi - Çarşamba ve Perşembe akşamları yapılmaktadır. Sözel dersler 18:30-21:30 saatleri arasında; sayısal dersler ise 18:30-22:30 saatleri arasındadır. ALES online kursumuza kayıt yaptırdıktan sonra online dershanemize giriş yaparak canlı derslerimize katılabileceksiniz. Canlı derslerimizin açıldığı ekranın yan tarafında bulunan sohbet ekranını kullanarak eğitmenlerimize dilediğinizi sorabilir, soru çözümlerinin tekrarını isteyebilir ve ALES hakkında tüm merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Canlı derslerin video kayıtları ve PDF notlar, canlı dersten sonraki 24 saat içerisinde sisteme yüklenir ve internete bağlı tüm cihazlardan 7/24 ulaşılabilir. 2019 yılına özel hazırlanarak yeniden gözden geçirilmiş basılı kaynaklarımız ise Online ALES Kursu ‘nun başladığı hafta içerisinde adresinize teslim edilecektir.

2019 İlkbahar ALES canlı yayınları Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe olmak üzere haftanın 3 günü yapılacaktır. Pazartesi ALES Sözel dersleri, Çarşamba ve Perşembe günleri ise ALES Sayısal canlı yayınları yapılacaktır. Tüm derslerimiz çalışan kursiyerlerimiz de düşünülerek akşam saatlerinde yapılmaktadır. 2019 İlkbahar ALES canlı ders programını aşağıdaki takvimden inceleyebilirsiniz.

 

2019 İlkbahar ALES Canlı Ders Takvimi 

 

Tüm ALES Sözel konularını içeren canlı yayın akışımızı ve ALES Sözel konularını aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

 

ALES Sözel Canlı Yayın Planı

 

Konu

Tarih

Ders Saati (Tahmini)

Söz Öbeklerinde Anlam

10 Aralık 2018

2

Söz Öbeklerinde Anlam Ödev Soru Çözümü

17 Aralık 2018

2

Cümlede Anlam( Cümle Tamamlama- Cümleden Çıkarılabilecek En kesin Yargı)

24 Aralık 2018

2

Cümlede Anlam (Cümlenin Anlamsal Özellikleri)

14 Ocak 2019

2

Cümlede Anlam (Cümle Oluşturma)

17 Ocak 2019

2

Paragrafta Anlam (Ana Düşünce ve Yardımcı Düşünceler)

21 Ocak 2019

2

Paragrafta Anlam (Paragrafın Yapısı- Paragraf Tamamlama)

28 Ocak 2019

2

Paragrafta Anlam (Paragraf Oluşturma- Paragrafın Anlam Akışını Bozan Cümle)

4 Şubat 2019

2

Paragrafta Anlam Ödev Soru Çözümü

11 Şubat 2019

2

Sözel Mantık

18 Şubat 2019

2

Sözel Mantık

25 Şubat 2019

2

Sözel Mantık

4 Mart 2019

2

Sözel Mantık

11 Mart 2019

2

Sözel Mantık Ödev Soru Çözümü

18 Mart 2019

2

Karma Soru Çözümü

25 Mart 2019

2

Karma Soru Çözümü

1 Nisan 2019

2

Karma Soru Çözümü

8 Nisan 2019

2

Tüm ALES Sayısal konularını içeren canlı yayın akışımızı ve ALES Sayısal konularını aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.

ALES Sayısal Canlı Yayın Planı

Konu

Tarih

Ders Saati (Tahmini)

Temel Kavramlar

11/12/2018

2

Tek / Çift /Ardışık Sayılar

11/12/2018

2

Toplam Formülleri

16/12/2018

2

Asal Sayılar ve Faktöriyel

16/12/2018

2

Basamak Kavramı

18/12/2018

2

Bölme- Bölünebilme

18/12/2018

2

Asal Çarpanlara Ayırma

23/12/2018

2

EBOB-EKOK-1

23/12/2018

2

EBOB-EKOK-2

23/12/2018

2

Rasyonel Sayılar

25/12/2018

2

Rasyonel Sayılarda Sıralama

30/12/2018

2

Ondalık ve Devirli Sayılar

30/12/2018

2

Basit Eşitsizlikler

06/01/2019

2

Mutlak Değer

06/01/2019

2

Üslü Sayılar

08/01/2019

4

Köklü Sayılar

13/01/2019

4

Çarpanlara Ayırma

15/01/2019

2

Özdeşlikler

15/01/2019

2

Birinci Dereceden Denklemler

20/01/2019

2

Oran-Orantı – Problemler 1

20/01/2019

2

Sayısal Mantık Problemleri - 1

22/01/2019

4

Sayısal Mantık Problemleri - 2

27/01/2019

4

Sayısal Mantık Problemleri - 3

29/01/2019

4

Sayısal Mantık Problemleri - 4

03/02/2019

4

Sayısal Mantık Problemleri - 5

05/02/2019

4

Soru Çözümü

10/02/2019

4

Kümeler

12/02/2019

4

İşlem

17/02/2019

4

Sayma ve Olasılık

19/02/2019

2

Fonksiyon

24/02/2019

4

Geometri Temel Kavramlar ­- Üçgenler

26/02/2019

2

Üçgenin Elemanları

26/02/2019

2

Üçgenlerde Benzerlik

03/03/2019

4

Çokgenler ve Dörtgenler

05/03/2019

2

Çember ve Daire

05/03/2019

2

Katı Cisimler

10/03/2019

4

Analitik Geometri

10/03/2019

4

Nettekurs ALES Eğitmenlerimiz

Türkiye'nin en iyi hocaları artık bir tık yakınınızda !


0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar