2022 - 2023 YKS - TYT AYT Kimya Dersleri

Türkiye’nin En İyi Online YKS - TYT AYT Kimya Dersleri Şimdi Parmaklarınızın Ucunda! nettekurs YKS YKS - TYT AYT Kimya Uzaktan Eğitim Dersleri ile Tek Dönemde Eksiklerinizi Giderin YKS - TYT AYT Kimya Dersleri ile Rakiplerinize Fark Atın!

YKS - TYT AYT Kimya Dersleri Uzaktan Eğitim Programları Hakkında

YKS 'de fark atmak için ihtiyacınız olan tüm kaynaklar Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek YKS - TYT AYT Kimya Dersleri ile ayağınıza geliyor. ÖSYM YKS sınavlarında uzun yıllardır binlerce adayı başarıya ulaştırmakta olan En İyi Kimya Hocalarını Online YKS - TYT AYT Kimya Dersleri programlarında sizlerle buluşturuyoruz. YKS - TYT AYT Kimya Online Ders içeriklerini tüm konu anlatımı ve soru çözümleri, canlı dersler, video dersler, YKS TYT AYT online deneme sınavları ve kursumuza özel güncel kaynakları ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! Kimya YKS TYT Deneme ve AYT Deneme çözümler ile eksiklerinizi giderecek, TYT Kimya deneme çözümleri ile hızınıza hız katacaksınız! 7/24 canlı destek hattı ve uzman rehberlik servisiyle ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda olan nettekurs ile tek dönemde yüksek puan alarak YKS KAZANABİLİRSİNİZ!

Başlama Tarihi: Kayıt Olduğunuz Tarih
Kullanım Süresi: 1 Sınav Dönemi
Ders İçeriği: 65 Saat Canlı Ders, 130 Saat Video Ders, Çıkmış ve Çıkması Muhtemel Soru Çözümleri, PDF Ders Notları
rating star rating star rating star ( 1 Oy / Ortalama 5/3 )
2022-2023 Online YKS - TYT AYT Kimya Dersleri

nettekurs.com TYT - AYT Online Kimya Dersleri ile Kimya Bilimi, Atom ve Yapısı, Periyodik Sistem, Madde ve Özellikleri, Kimyasal Türler Arası Etkileşimler, Kimyasal Değişimler, Asitler Bazlar ve Tuzlar, Bileşikler, Maddelerin Ayrıştırılması, Kimyasal Tepkimeler, Kimyanın Temel Yasaları, Maddenin Halleri, Karışımlar, Endüstride ve Canlılarda Enerji, Kimya Her Yerde, Modern Atom Teorisi, Kimyasal Hesaplamalar, Gazlar, Sıvı Çözeltiler, Çözünürlük, Kimya ve Enerji, Tepkimelerde Hız, Kimyasal Denge, Sıvı Çözeltilerde Denge, Kimya ve Elektrik, Karbon Kimyasına Giriş, Organik Bileşikler, Hayatımızdaki Kimya, Organik Kimya, Çekirdek Kimyası, Elektrokimya, Radyoaktiflik, Reaksiyon Isısı, Reaksiyon Hızı, Çözeltiler, Elementler Kimyası, Sulu Çözeltilerde Asit Baz Dengesi, Kimyasal Denge, Kimyasal Denklemler, Kimya Kanunları ve Tüm AYT Kimya Konuları İçin Konu Anlatımları ve Soru Çözümleri, Çıkmış AYT Kimya Sorularının Konu Anlatımlı Çözümleri, Ücretsiz AYT Dokümanları, Kısacası AYT Kimya Bölümünde Başarılı Olmak İçin İhtiyacınız Olan Her Şey, En Uygun Kimya Ders Ücretleri, En Hesaplı Kimya e-DERS Fiyatları ve En Kaliteli Online Dershane Hizmeti ile Parmaklarınızın Ucunda ! AYT Hazırlığı için Öneri veya Tavsiye Arayarak ya da AYT Sınavlarına Tekrar Tekrar Başvuru Yaparak Zaman ve Para Kaybetmeyin, AYT Sınavlarında Kazandıran Sınav Sonuçları, Yüksek Puan ve Başarı nettekurs.com ile Bir Tık Yakınınızda !

nettekurs.com Online Dershane
2022-2023 Online YKS - TYT AYT Kimya Dersleri

YKS - TYT & AYT Ders Paketleri


Bu dersimizin fiyat listesi henüz oluşturulmadı, ilginiz için teşekkür ederiz.

Online YKS - TYT AYT Kimya Dersleri Özel İndirim Fırsatı!

YKS - TYT AYT Kimya Dersleri Online Eğitim sayfamızda görmüş olduğunuz paket ücretleri sınırlı sayıda kontenjana özel indirimli ücretlerdir. Özel indirimlerden yararlanarak YKS kazanabilmek için elinizi çabuk tutunuz! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız sayesinde tek ders ücreti ile YKS kazanana kadar hizmet alabilirsiniz. YKS - TYT AYT Kimya Dersleri Online Ders içerikleri kapsayan Canlı Ders ve Video Ders paketine katılım sağlayan adaylar tek dönemde hizmet almaya devam edebilirler. Nettekurs ‘tan Sınav Kazanmadan Ayrılamayacaksınız!


Online YKS - TYT AYT Kimya Dersleri ÜCRETSİZ DENE!

Online YKS - TYT AYT Kimya Dersleri programımızın tüm içeriklerini nettekurs ücretsiz sistem üyeliği yaparak ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız ile kısıtlanmış bir içeriğe değil kesin kayıt yaptırmış kullanıcılar ile aynı şekilde tüm kaynaklara erişim sağlayabileceksiniz. Canlı ders, video ders ve online YKS deneme sınavları dışında YKS online eğitim pdf kaynak ve kitaplarını da içeren YKS - TYT AYT Kimya Dersleri Uzaktan Eğitim programlarımızı ücretsiz denedikten sonra kayıt olmak istemediğiniz durumda kesinlikle ücret ödemezsiniz.

YKS - TYT & AYT Ücretsiz Dene
2024-YKS AYT
Sınav Başvuru Başlangıç Tarihi 01.02.2024
Sınav Başvuru Bitiş Tarihi 26.02.2024
Sınav Geç Başvuru Tarihi 05.03.2024
Sınav Tarihi 09.06.2024
Sınav Sonuç Tarihi 17.07.2024
2024-YKS TYT
Sınav Başvuru Başlangıç Tarihi 01.02.2024
Sınav Başvuru Bitiş Tarihi 26.02.2024
Sınav Geç Başvuru Tarihi 05.03.2024
Sınav Tarihi 08.06.2024
Sınav Sonuç Tarihi 17.07.2024

YKS - TYT & AYT Ders Sıkça Sorulan Sorular


Tüm dersler 2023 yılında yapılacak olan YKS-TYT AYT YDT sınava kadar 7 gün 24 saat erişiminize açık olacaktır. Canlı yayınlar esnasında dilediğiniz her an hocalarımıza soru sorup cevap alabilme olanağı mevcuttur. Canlı yayınlar bittikten sonra o gün işlenen tüm dersler yine aynı gün içerisinde sisteme video kaydı olarak yüklenecek ve sınav hazırlığınız boyunca erişiminize açık kalacak, dilediğiniz her an internet erişimi olan her yerde, tekrar kısıtlaması olmadan izlenebilecektir. Canlı derslerimizi veya video kayıt derslerimizi izlemek için internet erişimi olan herhangi bir cihaz yeterlidir. Ekstra yazılım veya donanıma ihtiyacınız yoktur. Derslerimize bilgisayar ve mobil cihazlardan da (akıllı telefon, tablet, laptop vb.) internet sitemizi ziyaret ederek hesabınız ile giriş yapıp katılabilirsiniz. Canlı yayın dersleri ve video kayıt derslerinin yanı sıra Hocalarımız tarafından özel olarak hazırlanmış YKS-TYT AYT YDT DERS NOTLARI, Özgün ve Çıkmış Deneme Sınavları ve Konu Anlatımlı Soru Çözümleri yazılı ders materyalleri de ücretsiz olarak kullanımınıza sunulacaktır.
nettekurs.com ile sınava hazırlanırken başka herhangi bir kaynak arayışına girmenize gerek yoktur. Başarılı olmak için ihtiyaç duyacağınız tüm yazılı - basılı - görsel - işitsel ders kaynak ve kitapları kurs programı dahilinde sizlere ulaştırılacaktır.

Sınırları Kaldıran İnternet Dershanemiz 2009 yılından bu yana Türkiye'nin en kaliteli hocalarıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vererek binlerce öğrenciyi başarıya ulaştırmıştır. Online Kurslarımız kapanmaz, taşınmaz, önce online okula ardından tekrar online kursa hemen akabinde online etüt merkezine dönüşerek planlarınızı ve hayatınızı asla alt üst etmez. İnternet erişimi olan her an, dünyanın neresinde olursanız olun, sizleri sınavda başarıya ulaştıracak gerekli bilgiler her an bir tık kadar yakınınızdadır. Ders çalışmaya ayıracağınız zaman ve parayı Covid-19 koşulları altında yola, dışarıda yemek yemeye harcamaz, kalabalık ortamlarda sağlığınızı riske atmaz, evinizin veya internet bulunan dilediğiniz ortamın konforunda başarıya ulaşırsınız. 

Nettekurs YKS - TYT & AYT Eğitmenlerimiz

Türkiye'nin en iyi hocaları artık bir tık yakınınızda !


0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar