2023 - 2024 Online TR-YÖS IQ Dersleri, TR-YÖS Uzaktan Eğitim IQ Dersleri

Türkiye’nin En İyi Online TR-YÖS IQ Dersleri Şimdi Parmaklarınızın Ucunda! nettekurs TR-​YÖS Uzaktan Eğitim IQ Dersleri ile Tek Dönemde Üniversite Kazanma Şansını Kaçırmayın!

2023 - 2024 Online TR-YÖS Uzaktan Eğitim Programları Hakkında

TR-YÖS kazanmak için ihtiyacınız olan tüm kaynaklar Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek TR-YÖS Uzaktan Eğitim IQ Dersleri ile ayağınıza geliyor. TR-YÖS sınavlarında uzun yıllardır binlerce adayı başarıya ulaştırmakta olan En İyi YÖS Hocalarını Online YÖS IQ Derslerinde sizlerle buluşturuyoruz. YÖS Online IQ Ders içeriklerinde olarak IQ derslerine ait tüm konu anlatımı ve soru çözümleri, canlı dersler, video dersler, YÖS online deneme sınavları ve kursumuza özel güncel YÖS kitapları ile diğer tüm kaynakları ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! 7/24 canlı destek hattı ve uzman rehberlik servisiyle ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda olan nettekurs ile tek dönemde yüksek puan alarak YÖS KAZANABİLİRSİNİZ!

Başlama Tarihi: Kayıt Olduğunuz Tarih
Kullanım Süresi: 1 Sınav Dönemi
Ders İçeriği: 100 Saat Canlı Ders, 300 Saat Video Ders, Çıkmış ve Çıkması Muhtemel Soru Çözümleri, PDF Ders Notları
rating star rating star rating star rating star rating star ( 2 Oy / Ortalama 5/5 )

Etkileşimli Canlı Derslerle IQ Konularında Farklı Akıl Yürütme Teknikleri Öğrenin, TR-YÖS'te Öne Geçin!

2 yıllık erişim

Zamandan ve Mekandan Bağımsız Öğrenmenin Avantajını Nettekurs'ta TR-YÖS IQ İle Deneyimleyin!

2 yıllık erişim
2023-2024 Online TR-YÖS IQ Dersleri

TR-YÖS kazanmak için ihtiyacınız olan tüm kaynaklar Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek TR-YÖS Uzaktan Eğitim IQ Dersleri ile ayağınıza geliyor. TR-YÖS sınavlarında uzun yıllardır binlerce adayı başarıya ulaştırmakta olan En İyi YÖS Hocalarını Online YÖS IQ Derslerinde sizlerle buluşturuyoruz. YÖS Online IQ Ders içeriklerinde olarak IQ derslerine ait tüm konu anlatımı ve soru çözümleri, canlı dersler, video dersler, YÖS online deneme sınavları ve kursumuza özel güncel YÖS kitapları ile diğer tüm kaynakları ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! 7/24 canlı destek hattı ve uzman rehberlik servisiyle ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda olan nettekurs ile tek dönemde yüksek puan alarak YÖS KAZANABİLİRSİNİZ!

nettekurs.com Online Dershane
2023-2024 Online TR-YÖS IQ Dersleri

TR-YÖS Ders Paketleri


2023 - 2024 TR-YÖS IQ Canlı Ders (e-Ders)

952   $ + kdv

476 $ +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 11,00 $
Etkileşimli Canlı Derslerle IQ Konularında Farklı Akıl Yürütme Teknikleri Öğrenin, TR-YÖS'te Öne Geçin!


2023 - 2024 TR-YÖS IQ Video Ders (e-Ders)

752   $ + kdv

376 $ +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 9,00 $
Zamandan ve Mekandan Bağımsız Öğrenmenin Avantajını Nettekurs'ta TR-YÖS IQ İle Deneyimleyin!


2023 - 2024 Online TR-YÖS IQ Dersleri Özel İndirim Fırsatı!

TR-​YÖS IQ Dersleri Online Eğitim sayfamızda görmüş olduğunuz paket ücretleri sınırlı sayıda kontenjana özel indirimli ücretlerdir. Özel indirimlerden yararlanarak YÖS kazanabilmek için elinizi çabuk tutunuz! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız sayesinde tek kurs ücreti ile YÖS kazanana kadar hizmet alabilirsiniz. Tüm TR-​YÖS Online Ders içerikleri kapsayan Canlı Ders ve Video Ders paketine katılım sağlayan adaylar bir dönem boyunca hizmet almaya devam edebilirler. Nettekurs ‘tan Sınav Kazanmadan Ayrılamayacaksınız!


Online TR-YÖS IQ Dersleri ÜCRETSİZ DENE!

Online TR-YÖS IQ Dersleri sınav hazırlık programlarımızın tüm içeriklerini nettekurs ücretsiz sistem üyeliği yaparak ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız ile kısıtlanmış bir içeriğe değil kesin kayıt yaptırmış kullanıcılar ile aynı şekilde tüm kaynaklara erişim sağlayabileceksiniz. Canlı ders, video ders ve online TR-YÖS deneme sınavları dışında TR-YÖS online eğitim pdf kaynak ve kitaplarını da içeren TR-YÖS Uzaktan Eğitim programlarımızı ücretsiz denedikten sonra kayıt olmak istemediğiniz durumda kesinlikle ücret ödemezsiniz.

TR-YÖS Ücretsiz Dene
2024-TR-YÖS/1
Sınav Başvuru Başlangıç Tarihi 01.03.2024
Sınav Başvuru Bitiş Tarihi 18.03.2024
Sınav Geç Başvuru Tarihi 26.03.2024
Sınav Tarihi 18.05.2024
Sınav Sonuç Tarihi 14.06.2024

TR-YÖS Ders Sıkça Sorulan Sorular


Sınırları Kaldıran İnternet Dershanemiz 2009 yılından bu yana Türkiye'nin en kaliteli hocalarıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vererek binlerce öğrenciyi başarıya ulaştırmıştır. Online Kurslarımız kapanmaz, taşınmaz, önce online okula ardından tekrar online kursa hemen akabinde online etüt merkezine dönüşerek planlarınızı ve hayatınızı asla alt üst etmez. İnternet erişimi olan her an, dünyanın neresinde olursanız olun, sizleri sınavda başarıya ulaştıracak gerekli bilgiler her an bir tık kadar yakınınızdadır. Ders çalışmaya ayıracağınız zaman ve parayı yola, dışarıda yemek yemeye harcamaz, kalabalık ortamlarda sağlığınızı riske atmaz, evinizin veya internet bulunan dilediğiniz ortamın konforunda başarıya ulaşırsınız. 

TR-YÖS Online Kurslarımıza kesin kayıt yaptırmadan önce "Ücretsiz Dene" butonuna tıklayıp nettekurs.com sistem üyeliği yaparak tüm TR-YÖS derslerini ücretsiz olarak inceleyebilirsiniz. Kayıt formunu doldurduktan sonra seçtiğiniz TR-YÖS Kursunun aktif olarak devam eden tüm dersleri ücretsiz olarak hesabınıza tanımlanacak giriş yap butonuna tıklayıp nettekurs.com dershane girişi yaptığınızda kurslarım bölümünden erişiminize açık olacaktır. Ücretsiz üyelik yaparak aynı zamanda canlı derslerimizi de konuk olarak katılabilirsiniz. Ücretsiz sistem üyeliği yaparken ve sunum derslerini izlerken teknik sorun yaşarsanız 7 gün 24 saat boyunca danışmanlık ve teknik destek hizmeti vermekte olduğumuz 0312 427 71 72 telefon hattından arayarak veya canlı destek bölümünden yazarak yardım alabilirsiniz. 

Nettekurs TR-YÖS Eğitmenlerimiz

Türkiye'nin en iyi hocaları artık bir tık yakınınızda !


0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar