2022 Sonbahar Online YDS Kursu, YDS Uzaktan Eğitim Dersleri

Türkiye’nin En İyi Online YDS Kursu Şimdi Parmaklarınızın Ucunda! nettekurs YDS Uzaktan Eğitim Dersleri ile Tek Dönemde YDS Kazanma Şansını Kaçırmayın!

2022 Sonbahar YDS Uzaktan Eğitim Programları Hakkında

YDS kazanmak için ihtiyacınız olan tüm kaynaklar Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek YDS Uzaktan Eğitim Kursu ile ayağınıza geliyor. ÖSYM YDS sınavlarında uzun yıllardır binlerce adayı başarıya ulaştırmakta olan En İyi YDS Hocalarını Online YDS Kursu programlarında sizlerle buluşturuyoruz. YDS Online Kurs içerikleri olarak grammer, kelime çalışması ve soru çözümleri, canlı dersler, video dersler, YDS online deneme sınavları ve kursumuza özel güncel YDS kitapları ile diğer tüm kaynakları ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! 7/24 canlı destek hattı ve uzman rehberlik servisiyle ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda olan nettekurs ile tek dönemde yüksek puan alarak YDS KAZANABİLİRSİNİZ!

Başlama Tarihi: Kayıt Olduğunuz Tarih
Kullanım Süresi: Azami 2 Yıl Sınırsız Erişim
Kurs İçeriği: 100 Saat Canlı Ders, 380 Saat Video Ders, PDF Ders Notları
rating star rating star rating star rating star rating star ( 87 Oy / Ortalama 5/5 )
2022 Sonbahar Online YDS Kursu

nettekurs.com Uzaktan Eğitim Dershanesi ile Türkiye’nin İlk ve Tek Sınav Kazanma Garantili Uzaktan Online YDS Kursu, En İyi Hocalar, Canlı YDS Dersleri, Video Dersler, Konu Anlatımları, Çıkmış YDS Soruları ve Çözümleri, Ücretsiz İngilizce YDS Kitapları, Test ve Deneme Sınavları, Çeviri ve Kelime Çalışması, Kısacası Sınav Kazanmak İçin İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey, En Uygun Ders Ücretleri, En Hesaplı Kurs Fiyatları ve En Kaliteli Online Dershane Hizmeti ile Parmaklarınızın Ucunda ! Öneri veya Tavsiye Arayarak, YDS'ye Tekrar Tekrar Başvuru Yaparak Zaman ve Para Kaybetmeyin ! Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavları'nda Kazandıran Sınav Sonuçları ve Başarı nettekurs.com ile Bir Tık Yakınınızda !

nettekurs.com Online Dershane
2022 Sonbahar Online YDS Kursu

YDS Kurs Paketleri


Bu kursumuzun fiyat listesi henüz oluşturulmadı, ilginiz için teşekkür ederiz.

2022 Sonbahar Online YDS Kursu Özel İndirim Fırsatı!

YDS Kursu Online Eğitim sayfamızda görmüş olduğunuz paket ücretleri sınırlı sayıda kontenjana özel indirimli ücretlerdir. Özel indirimlerden yararlanarak YDS kazanabilmek için elinizi çabuk tutunuz! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız sayesinde tek kurs ücreti ile YDS kazanana kadar hizmet alabilirsiniz. Tüm YDS Online Ders içerikleri kapsayan Canlı Ders paketine katılım sağlayan adaylar takip eden dönemler için yeniden ihtiyaç duymaları halinde ekstra ücret ödemeden hizmet almaya devam edebilirler. Nettekurs ‘tan Sınav Kazanmadan Ayrılamayacaksınız!


Online YDS Kursu ÜCRETSİZ DENE!

Online YDS Kursu sınav hazırlık programlarımızın tüm içeriklerini nettekurs ücretsiz sistem üyeliği yaparak ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız ile kısıtlanmış bir içeriğe değil kesin kayıt yaptırmış kullanıcılar ile aynı şekilde tüm kaynaklara erişim sağlayabileceksiniz. Canlı ders, video ders ve online YDS deneme sınavları dışında YDS online eğitim pdf kaynak ve kitaplarını da içeren YDS Uzaktan Eğitim programlarımızı ücretsiz denedikten sonra kayıt olmak istemediğiniz durumda kesinlikle ücret ödemezsiniz.

YDS Ücretsiz Dene

YDS Kurs Sıkça Sorulan Sorular


2022 Sonbahar YDS Online Kursumuza kesin kayıt yaptırmadan önce "Ücretsiz Dene" butonuna tıklayıp nettekurs.com sistem üyeliği yaparak tüm 2022 Sonbahar YDS derslerini ücretsiz olarak inceleyebilirsiniz. Kayıt formunu doldurduktan sonra seçtiğiniz 2022 Sonbahar YDS Kursunun aktif olarak devam eden tüm dersleri ücretsiz olarak hesabınıza tanımlanacak giriş yap butonuna tıklayıp nettekurs.com dershane girişi yaptığınızda kurslarım bölümünden erişiminize açık olacaktır. Ücretsiz üyelik yaparak aynı zamanda canlı derslerimizi de konuk olarak katılabilirsiniz. Ücretsiz sistem üyeliği yaparken ve sunum derslerini izlerken teknik sorun yaşarsanız 7 gün 24 saat boyunca danışmanlık ve teknik destek hizmeti vermekte olduğumuz 0312 427 71 72 telefon hattından arayarak veya canlı destek bölümünden yazarak yardım alabilirsiniz. 

Çünkü nettekurs.com Online YDS Kursu ile En İyi YDS Uzaktan Eğitim Kaynaklarını Ayağınıza Getiriyoruz! Son Müfredata Uygun YDS Online Eğitim Programları Şimdi Bir Tık Yakınınızda! Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek Online YDS Kursu; Zengin İçerikli Konu Anlatımı ve Soru Çözümleri, Güncel Teknik, Taktik ve Tüyo Dersleriyle Sizi Bekliyor!

2022 Sonbahar Online YDS Kursumuzda bir önceki seviyenizden veya puanınızdan en az 15-20 puan seviyesinde puan artışını garanti ediyoruz. Online YDS Kursumuza bir kez kayıt yaptırıp derslerimize katılmanıza ve düzenli olarak çalışmanıza rağmen sınav kazanamazsanız, yanınızda olmaya devam ediyoruz. Tecrübemize güvenerek, siz değerli öğrencilerimizin başarısını önemsiyor ve sınavı kazanana kadar tüm video ve PDF kaynaklarımıza sınırsız erişim hakkı tanıyoruz. Sınavı kazanana kadar çalışmaya devam edebilmeniz için tüm kaynaklarımızı 2 yıl boyunca sisteminizde açık tutuyoruz! 2021 Sonbahar YDS 'sinde aynı sözü verdiğimiz kursiyerlerimizin neredeyse tamamı KAZANDILAR ! Biz tecrübe ve başarımıza güveniyor siz değerli üyelerimizi Online Kursumuza katılmaya, birlikte kazanmaya davet ediyoruz.

Vocabulary

5 sorudan oluşan Vocabulary bölümünde

  • Adjective
  • Adverb
  • Verb
  • Noun
  • Phrasal Verb soruları bulunmaktadır.

Grammar

9 sorudan oluşan Grammar bölümünde

  • Grammar
  • Prepositions
  • Linking words soruları bulunmaktadır.

Cloze Test 1

5 sorudan oluşan Cloze Test 1 bölümünde

  • Linking words
  • Prepositions
  • Vocabulary
  • Grammar soruları bulunmaktadır.

Cloze Test 2

5 sorudan oluşan Cloze Test 2 bölümünde

  • Linking words
  • Prepositions
  • Vocabulary
  • Grammar soruları bulunmaktadır

Sentence Completion

10 sorundan oluşan bu bölümde paragrafın eksik olan cümlesi anlam bütünlüğünü bozmayacak cümle ile tamamlanması gerekir.

Translation

5 sorundan oluşan bu bölümde 3 soru Türkçeden İngilizceye, 3 soru da İngilizceden Türkçeye çeviri olmak üzere toplam 6 soru bulunmaktadır.

Reading Passages

20 sorudan oluşan reading bölümünde her okuma parçası için 5 soru olmak üzere toplamda 4 okuma parçası bulunur. Paragraf metnini okuyarak paragrafla ilgili sorulara doğru yanıt verilmesi istenir.

Dialogue Completion

5 Sorudan oluşan bu bölümde diyaloğun eksik kalan cümlesinin tamamlanması istenir. Diyaloğun akışını bozmadan uygun olan cümle seçilerek diyalog tamamlanır.

Restatement

4 sorudan oluşan bu bölümde cümlelere anlamca en yakın cümlelerin bulunması istenir.

Paragraph Completion

4 sorudan oluşan bu bölümde paragrafın eksik olan bölümünün akışı bozmayacak şekilde tamamlanması istenir.

Irrelevant

5 sorudan oluşan bu bölümde metnin anlam bütünlüğünü bozan cümlenin tespit edilmesi istenir.

E-YDS ve YDS sınavları eşdeğerdir. Yani sınavdaki soru sayıları, konu içerikleri, sınav süresi ve sınavların zorluk derecesi aynıdır. İki sınav arasındaki en temel fark E-YDS’nin elektronik ortamda uygulanıyor olmasıdır elbette. Fakat E-YDS, yabancı dil puanına ihtiyacı olan adayları YDS’yi bekleme zorunluluğundan da kurtarmaktadır. YDS’ye olan yoğun talebin karşılanabilmesi için E-YDS her ay farklı diller için de düzenlenmekte ve tüm başvuru/sınav işlemlerinin online ortama taşınması sayesinde sınav sürecini pratik hale getirmektedir.

0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar