2021 - 2022 Online KPSS Kursu, KPSS Uzaktan Eğitim Dersleri

Türkiye’nin En İyi Online KPSS Kursu Şimdi Parmaklarınızın Ucunda! nettekurs KPSS Uzaktan Eğitim Dersleri ile Tek Dönemde KPSS Kazanma Şansını Kaçırmayın!

2021 - 2022 KPSS Uzaktan Eğitim Programları Hakkında

KPSS kazanmak için ihtiyacınız olan tüm kaynaklar Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek KPSS Uzaktan Eğitim Kursu ile ayağınıza geliyor. ÖSYM KPSS sınavlarında uzun yıllardır binlerce adayı başarıya ulaştırmakta olan En İyi KPSS Hocalarını Online KPSS Kursu programlarında sizlerle buluşturuyoruz. KPSS Online Kurs içerikleri olarak Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya, Vatandaşlık tüm konu anlatımı ve soru çözümleri, canlı dersler, video dersler, KPSS online deneme sınavları ve kursumuza özel güncel KPSS dokümanları ile tüm kaynakları ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! 7/24 canlı destek hattı ve uzman rehberlik servisiyle ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda olan nettekurs ile tek dönemde yüksek puan alarak KPSS KAZANABİLİRSİNİZ!

Başlama Tarihi: Kayıt Olduğunuz Tarih
Kullanım Süresi: Azami 2 Yıl Sınırsız Erişim
Kurs İçeriği: 480 Saat Canlı Ders, 1130 Saat Video Ders, Deneme Sınavları ve PDF Ders Notları
rating star rating star rating star rating star rating star ( 80 Oy / Ortalama 5/5 )

KPSS Kurs Paketleri


Online KPSS Kursu

Online KPSS Kursu




Kursu İncele

2021 - 2022 Online KPSS Kursu Özel İndirim Fırsatı!

KPSS Kursu Online Eğitim sayfamızda görmüş olduğunuz paket ücretleri sınırlı sayıda kontenjana özel indirimli ücretlerdir. Özel indirimlerden yararlanarak KPSS kazanabilmek için elinizi çabuk tutunuz! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız sayesinde tek kurs ücreti ile KPSS kazanana kadar hizmet alabilirsiniz. Tüm KPSS Online Ders içerikleri kapsayan Canlı Ders paketine katılım sağlayan adaylar takip eden dönemler için yeniden ihtiyaç duymaları halinde ekstra ücret ödemeden hizmet almaya devam edebilirler. Nettekurs ‘tan Sınav Kazanmadan Ayrılamayacaksınız!


2021 - 2022 Online KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Kursu

nettekurs.com Uzaktan Eğitim Dershanesi ile Türkiye’nin İlk ve Tek Başarı Garantili Online KPSS Kursu, En İyi Hocalar, Canlı KPSS Dersleri, Video Dersler, Türkçe, Sözel Mantık, Matematik, Sayısal Mantık, Tarih, Coğrafya, Vatandaşlık, Yurttaşlık, Konu Anlatımları, Çıkmış KPSS Soruları ve Çözümleri, Ücretsiz KPSS Kitapları, Test ve Deneme Sınavları, KPSS Rehber ve Tercih Kılavuzu, Kısacası Sınav Kazanmak İçin İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey, En Uygun KPSS Ders Ücretleri, En Hesaplı KPSS Kurs Fiyatları ve En Kaliteli Online Dershane Hizmeti ile Parmaklarınızın Ucunda ! Öneri veya Tavsiye Arayarak, ÖSYM KPSS Başvuru Tarihi Ne Zaman Diye Sorup Her Yıl Başvuru Yaparak Zaman Kaybetmeyin. KPSS Genel Yetenek Genel Kültür, Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim ve Lise Sınavlarında Kazandıran Sınav Sonuçları, Yüksek Puan ve Kadro nettekurs.com ile Bir Tık Yakınınızda !

nettekurs.com Online Dershane
2021 - 2022 Online KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Kursu

2 yıllık erişim

https://www.nettekurs.com/online-kpss-kursu

Online KPSS Kursu ÜCRETSİZ DENE!

Online KPSS Kursu sınav hazırlık programlarımızın tüm içeriklerini nettekurs ücretsiz sistem üyeliği yaparak ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız ile kısıtlanmış bir içeriğe değil kesin kayıt yaptırmış kullanıcılar ile aynı şekilde tüm kaynaklara erişim sağlayabileceksiniz. Canlı ders, video ders ve online KPSS deneme sınavları dışında KPSS online eğitim pdf kaynak ve kitaplarını da içeren KPSS Uzaktan Eğitim programlarımızı ücretsiz denedikten sonra kayıt olmak istemediğiniz durumda kesinlikle ücret ödemezsiniz.

KPSS Ücretsiz Dene
2024-KPSS Lisans
Sınav Başvuru Başlangıç Tarihi 03.05.2024
Sınav Başvuru Bitiş Tarihi 15.05.2024
Sınav Geç Başvuru Tarihi 22.05.2024
Sınav Tarihi 14.07.2024
Sınav Sonuç Tarihi 23.08.2024
2024-KPSS Ön Lisans
Sınav Başvuru Başlangıç Tarihi 13.06.2024
Sınav Başvuru Bitiş Tarihi 02.07.2024
Sınav Geç Başvuru Tarihi 09.07.2024
Sınav Tarihi 01.09.2024
Sınav Sonuç Tarihi 20.09.2024
2024-KPSS Ortaöğretim
Sınav Başvuru Başlangıç Tarihi 18.07.2024
Sınav Başvuru Bitiş Tarihi 30.07.2024
Sınav Geç Başvuru Tarihi 06.08.2024
Sınav Tarihi 15.09.2024
Sınav Sonuç Tarihi 04.10.2024

KPSS Kurs Sıkça Sorulan Sorular


Sınırları Kaldıran İnternet Dershanemiz 2009 yılından bu yana Türkiye'nin en kaliteli hocalarıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vererek binlerce öğrenciyi başarıya ulaştırmıştır. Online Kurslarımız kapanmaz, taşınmaz, önce online okula ardından tekrar online kursa hemen akabinde online etüt merkezine dönüşerek planlarınızı ve hayatınızı asla alt üst etmez. İnternet erişimi olan her an, dünyanın neresinde olursanız olun, sizleri sınavda başarıya ulaştıracak gerekli bilgiler her an bir tık kadar yakınınızdadır. Ders çalışmaya ayıracağınız zaman ve parayı Covid-19 koşulları altında yola, dışarıda yemek yemeye harcamaz, kalabalık ortamlarda sağlığınızı riske atmaz, evinizin veya internet bulunan dilediğiniz ortamın konforunda başarıya ulaşırsınız. 

Online KPSS kursu, kalabalık dershanelerin aksine aktif ve bireysel öğrenme metotlarını en üst seviyeye taşıyan, yeni nesil eğitim anlayışını ön planda tutarak sınava en iyi şekilde hazırlanmanızı sağlayan kapsamlı bir kurs programıdır. Günden güne gelişen teknolojinin etkisiyle yenilenen eğitim imkanları, öğrenme ve bilgiye erişme sürecindeki zaman ve mekan engelini de ortadan kaldırmaktadır. Dünyada her geçen gün online eğitim alan insan sayısının artmasıyla yaygınlaşan canlı dersler, video ders kayıtları ve daha birçok online ders materyali Nettekurs.com sayesinde tek tık uzağınızda!

Online KPSS kursu, KPSS sınavı kapsamındaki tüm konuları kapsamaktadır. Ocak ayında başlayacak olan canlı derslerden KPSS sınavına kadar olan süreçte her canlı yayında tüm KPSS Matematik, Geometri, Coğrafya ve Türkçe müfredatı kapsamında konu tekrarı ve örnek soru çözümlerine yer verilecektir. *Canlı dersler, Nettekurs.com ‘un uzman eğitmenlerinin canlı yayın dersleridir ve dersi online olarak izleyenler, çevrimiçi sohbet ekranından eğitmenlerimize dilediklerini sorabilirler. *Video dersler ise canlı derslerin video kayıtlarıdır. Canlı yayından sonra 24 saat içerisinde sisteminize yüklenen video dersler ve PDF ders notları, sınırsız tekrar hakkı ile indirilebilir halde 7 gün 24 saat sisteminizde açık olacaktır. Anında soru sorup cevap alma özelliği sayesinde özel ders niteliğinde olan ve diğer dershanelere göre eğitmenlerle rahatça iletişime geçebileceğiniz Online KPSS kursu sayesinde tüm bilgilerinizi pekiştirerek öğrenecek ve sınava kadar KPSS konularında hiçbir eksik bırakmayacaksınız.

Kazanma Garantili KPSS Kursumuza bir kez kayıt yaptırıp derslerimize katılmanıza ve düzenli olarak çalışmanıza rağmen sınav kazanamazsanız, yanınızda olmaya devam ediyoruz. Tecrübemize güvenerek, siz değerli öğrencilerimizin başarısını önemsiyor ve sınavı kazanana kadar tüm video ve PDF kaynaklarımıza sınırsız erişim hakkı tanıyoruz. Sınavı kazanana kadar çalışmaya devam edebilmeniz için tüm kaynaklarımızı 2 yıl boyunca sisteminizde açık tutuyoruz!

KPSS Online Kursumuza kesin kayıt yaptırmadan önce "Ücretsiz Dene" butonuna tıklayıp nettekurs.com sistem üyeliği yaparak tüm KPSS derslerini ücretsiz olarak inceleyebilirsiniz. Kayıt formunu doldurduktan sonra seçtiğiniz KPSS Kursunun aktif olarak devam eden tüm dersleri ücretsiz olarak hesabınıza tanımlanacak giriş yap butonuna tıklayıp nettekurs.com dershane girişi yaptığınızda kurslarım bölümünden erişiminize açık olacaktır. Ücretsiz üyelik yaparak aynı zamanda canlı derslerimizi de konuk olarak katılabilirsiniz. Ücretsiz sistem üyeliği yaparken ve sunum derslerini izlerken teknik sorun yaşarsanız 7 gün 24 saat boyunca danışmanlık ve teknik destek hizmeti vermekte olduğumuz 0312 427 71 72 telefon hattından arayarak veya canlı destek bölümünden yazarak yardım alabilirsiniz. 

KPSS online kursumuza kayıt yaptırdıktan sonra online dershanemize giriş yaparak canlı derslerimize katılabileceksiniz. Canlı derslerimizin açıldığı ekranın yan tarafında bulunan sohbet ekranını kullanarak eğitmenlerimize dilediğinizi sorabilir, soru çözümlerinin tekrarını isteyebilir ve KPSS hakkında tüm merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Canlı derslerin video kayıtları ve PDF notlar, canlı dersten sonraki 24 saat içerisinde sisteme yüklenir ve internete bağlı tüm cihazlardan 7/24 ulaşılabilir olacaktır.

KURS ADI

BAŞLANGIÇ TARİHİ

BİTİŞ TARİHİ

GÜNLER

DERS  SAATLERİ

TOPLAM HAFTA

TATİL ARASI

2022 KPSS GYGK Kursu 

15 EKİM 2021

CUMA

24 Nisan 2022 

PAZAR

PAZARTESİ

SALI  

PERŞEMBE

CUMA

CUMARTESİ

 PAZAR

18:30 - 20:30

18.30 - 20.30

18.30 - 22.30

18.30 - 20.30

13:00 - 15:00

14:30 - 16:30

28 HAFTA

354 SAAT

 

 

 

 

 

 

 

 -

KURS ADI

BAŞLANGIÇ TARİHİ

BİTİŞ TARİHİ

GÜNLER

DERS  SAATLERİ

TOPLAM HAFTA

TATİL ARASI

2022 KPSS GYGK Kampı 

5 Mayıs 2022

PERŞEMBE

29 Temmuz 2022 

CUMA

SALI  

PERŞEMBE

CUMA

PAZAR

18.30 - 20.30

18.30 - 22.30

18.30 - 20.30

14:30 - 17:30

13 HAFTA

180 SAAT

 

 

 

 

 

 

 

 -

Nettekurs KPSS Eğitmenlerimiz

Türkiye'nin en iyi hocaları artık bir tık yakınınızda !


0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar