ALES Deneme Sınavı, ALES Denemeler ve ALES Online Deneme Çözümleri

ALES Deneme Sınavı Paketlerimiz ÖSYM Yeni ALES Müfredatıyla Uyumludur. Güncel ALES Denemeleri ve ALES Online Deneme Sınavı Çözümleri Sizi Bekliyor!

ALES Online Deneme Sınavı Nedir?

ALES Online Deneme Sınavı setlerimiz, online sınav uygulaması, ALES puan hesaplama motoru, cevap anahtarı, konu anlatımlı soru çözüm videoları vb. bölümlerden meydana gelmektedir. ALES Deneme Sınavı içeriklerimiz her ÖSYM sınav döneminde uzman kadromuzca güncellenmekte ve sizleri başarıya ulaştıracak geliştirmeler yapılmaktadır. ÖSYM ALES sınavına girmeden önce kendinizi en doğru şekilde ölçmek, olası ALES puanınızı öğrenmek, sınav tecrübesi kazanmak, konu anlatımlı soru çözüm videoları ile konu eksiklerinizi tamamlamak ve pratik soru çözüm teknikleri öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. ALES ‘te yüksek puan alarak hedefine ulaşmak isteyen adayları zaman kaybetmeden aramıza katılmaya davet ediyoruz!

Sınav Türü: Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavı Hazırlığı İçin Online Deneme Sınavları
Sınav ve Soru Adedi: Her Biri 100 Sorudan Oluşan Toplam 60 Adet Deneme Sınavı
Sınav Oturum Süresi: Her Bir Sınav İçin Oturum Süreniz Resmi ALES Oturum Süresi Olan 150 Dakika Kadardır.
rating star rating star rating star ( 1 Oy / Ortalama 5/3 )

60 Adet Son ÖSYM ALES Müfredatına Uygun Online ALES Deneme Sınavı ve Taktik, Tüyolar İçeren Çözümleri ile Bilginizi Ölçecek ve ALES Soruları için Pratik Çözüm Teknikleri Öğreneceksiniz !

2 yıllık erişim

60 Adet Online ALES Deneme Sınavı ile Bilgilerinizi Ölçecek, ÖSYM ALES Sınavı ile Eş Değer Sınav Sonucunuzu Sınav Bitiminde Anında Öğreneceksiniz!

2 yıllık erişim
2022 - 2023 Online ALES Deneme Sınavı

ÖSYM ALES Sınav Soruları ile eş değer sorulardan oluşan ALES Online Deneme Sınavı uygulamamız ALES Sınavında yüksek puan almayı hedefleyen siz değerli katılımcıları beklemektedir ! Online ALES Deneme Sınavlarımız tüm ALES Sınav Konuları, Türkçe, Matematik, Sayısal Mantık ve Sözel Mantık alanları için birebir ÖSYM ALES Sınav düzeyi ve mantığında hazırlanmakta, her dönem ÖSYM ALES Sınavları incelenerek güncel tutulmaktadır. ÖSYM ALES Sınavı öncesinde ÖSYM ALES Sınav Sonuçları ile eş değer sonuç verecek gerçekçi bir ölçüm yapmak istiyorsanız ALES Deneme Sınavı uygulamalarımızdan zaman ve mekân kısıtlaması olmaksızın yararlanabilirsiniz. Türkiye'nin En İyi ALES Eğitmen ve Hoca Kadrosu tarafından oluşturulan Online ALES Deneme Sınavlarının yanı sıra bu sınavlara ait Detaylı ve Konu Anlatımlı Soru Çözümleri de nettekurs.com ile Parmaklarınızın Ucunda ! ALES Eş Değer Sınav Soruları ile Bilginizi Ölçmeniz ve Pekiştirmeniz, ALES Soru Çözüm Teknik ve Taktikleri ile Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavında Tecrübe ve Hız Kazanmanız için nettekurs.com Bir Tık Yakınınızda !

nettekurs.com Online Dershane
2022 - 2023 Online ALES Deneme Sınavı

ALES Sınav Paketleri


60 Adet Online ALES Deneme Sınavı & Çözüm Videoları

1980   + kdv

1127 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 27,00 TL
60 Adet Son ÖSYM ALES Müfredatına Uygun Online ALES Deneme Sınavı ve Taktik, Tüyolar İçeren Çözümleri ile Bilginizi Ölçecek ve ALES Soruları için Pratik Çözüm Teknikleri Öğreneceksiniz !


60 Adet Online ALES Deneme Sınavı


1290   + kdv

687 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 16,00 TL
60 Adet Online ALES Deneme Sınavı ile Bilgilerinizi Ölçecek, ÖSYM ALES Sınavı ile Eş Değer Sınav Sonucunuzu Sınav Bitiminde Anında Öğreneceksiniz!


ALES Online Deneme Sınavı Avantajları Nelerdir

ALES Online Deneme Sınavı paketlerimizin içerikleri uzman eğitmen kadromuz tarafından her sınav döneminde ÖSYM Çıkmış ALES soruları detaylıca analiz edilerek güncellenmektedir. İnternet erişimi olan her yerde erişim sağlayabileceğiniz binlerce ALES Deneme Sınavı sorusu ve konu anlatımlı çözüm videoları dilediğiniz her an parmaklarınızın ucunda. Online ALES Deneme sınav uygulamalarımız, oturum süresi, soru sayısı ve konu dağılımı açısından ÖSYM ALES sınavları ile eşdeğerdir. İnternet üzerinden erişim sağlayabildiğiniz sınavları tamamladıktan sonra doğru - yanlış cevaplarınız ile ALES puanınız hesaplanmakta ve sınav sonuç belgesi olarak profilinize kaydedilmektedir. Katılım sağlayacağınız ALES Matematik Deneme ve ALES Türkçe Deneme sınavlarının uzman eğitmenlerimizce gerçekleştirilmiş konu anlatımlı çözüm videoları da Online ALES Deneme Seti kapsamında hizmetinize sunulmaktadır. E-Sınav uygulamalarımız ile doğru cevap yüzdesi ve sınav başarı oranı hızla artan binlerce aday arasına katılmak için geç kalmayın. Nettekurs.com ile başarı yalnızca BİR TIK UZAĞINIZDA!


ALES Online Deneme Sınavlarını ÜCRETSİZ DENE!

ALES Online Deneme sınavı setlerimizi nettekurs.com sistem üyeliği yaparak ücretsiz deneyebilirsiniz. Ücretsiz deneme süreniz dolduktan sonra içeriklere erişim sağlamaya devam etmek istemeniz halinde sistem üzerinden sipariş vererek ücretli kullanıma geçebilirsiniz. Aksi koşulda tarafınızdan herhangi bir ücret talep edilmesi kesinlikle söz konusu değildir. Güncel ALES sorularından oluşan deneme sınavlarımızı ve konu anlatımlı soru çözüm derslerimizi tamamen ücretsiz deneme şansını kaçırmayın!

ALES Ücretsiz Dene
2024- ALES/1
Sınav Başvuru Başlangıç Tarihi 01.03.2024
Sınav Başvuru Bitiş Tarihi 11.03.2024
Sınav Geç Başvuru Tarihi 19.03.2024
Sınav Tarihi 21.04.2024
Sınav Sonuç Tarihi 10.05.2024

ALES Sınav Sıkça Sorulan Sorular


Sınırları Kaldıran İnternet Dershanemiz 2009 yılından bu yana Türkiye'nin en kaliteli hocalarıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vererek binlerce öğrenciyi başarıya ulaştırmıştır. Online Kurslarımız kapanmaz, taşınmaz, önce online okula ardından tekrar online kursa hemen akabinde online etüt merkezine dönüşerek planlarınızı ve hayatınızı asla alt üst etmez. İnternet erişimi olan her an, dünyanın neresinde olursanız olun, sizleri sınavda başarıya ulaştıracak gerekli bilgiler her an bir tık kadar yakınınızdadır. Ders çalışmaya ayıracağınız zaman ve parayı Covid-19 koşulları altında yola, dışarıda yemek yemeye harcamaz, kalabalık ortamlarda sağlığınızı riske atmaz, evinizin veya internet bulunan dilediğiniz ortamın konforunda başarıya ulaşırsınız. 

Online ALES Deneme Sınavı Modülümüz siz değerli katılımcılarımızın, sürekli güncel tutulan ve ÖSYM sınav soruları ile eş değer nitelikte sorulardan oluşan soru havuzumuzdan meydana gelen deneme sınavları ile sınav tecrübesi kazanması maksadıyla hizmetinize sunulmaktadır. Uzun yılların tecrübesi ile geliştirilmiş ve her geçen gün ihtiyaçlarınıza daha güçlü cevap verebilmek adına geliştirilmeye devam ederek hizmetinize sunulan Online ALES Deneme Sınavları, Uzman ALES Eğitmen Kadromuz tarafından her dönem ÖSYM tarafından yapılan ALES sınavları analiz edilerek güncel ve son müfredata uygun tutulmaktadır. Online ALES Deneme Sınavlarımız sınav oturum süresi, toplam soru sayısı, konu dağılımı ve soru nitelikleri açısından ÖSYM ALES Sınavları ile eş değer nitelikte olduğundan sınav öncesinde yüzde yüze yakın gerçeklikte bir ölçüm yaparak mevcut durumunuzu ve eksiklerinizi görmenizi sağlamaktadır. Sınav uygulamasını gerçekleştirdikten sonra sizlere uygulanan deneme sınavlarının tüm sorularını Uzman ALES Hocalarımızın teknik ve taktikleri ile çözdüğümüz online konu anlatımlı sınav soru çözümlerine de katılabilir, yapamadığınız, zorlanarak yaptığınız veya zaman kaybederek çözdüğünüz tüm sorularla ilgili kendinizi geliştirebilir, katılacağınız sınava dönük eksiksiz bir hazırlık sürecine dahil olabilirsiniz. Online ALES Deneme Sınavı uygulamamızı tamamladıktan hemen sonra sınavı bitir butonuna tıklyarak doğru / yanlış cevap sayınızı ve ALES Sınav Sonucunuzu ALES Puanı olarak anında görüntüleyebilirsiniz. 


Neden e-SINAV ?       

  1. Online Deneme Sınavlarımızın meydana getiren soru havuzumuz her dönem güncellenmekte olup yazılı - basılı kaynaklarda yaşanan güncelliğini yitirme durumu ile asla karşı karşıya değildir.
     
  2. Sınav oturum süreleri, konu dağılımı, soruların nitelik ve niceliği açısından ÖSYM ALES ile eş değer olan Deneme Sınavlarımız size bire bir ALES Sınav deneyimi yaşatır. Yazılı - basılı kaynaklarda yaşanılan zaman yönetimi konusundaki sıkıntılar ve sınav adaptasyonundan uzaklaşma ihtimali Online Deneme Sınavlarımızda kesinlikle söz konusu değildir. Sınav başlar ve ALES Sınav oturum süresi boyunca sınava devam edip tamamlamanız gerekmektedir. Bu bağlayıcı durum size ALES Sınav süre yönetimi tecrübesi kazandırmaktadır. 
     
  3. Online ALES Deneme Sınavlarımızı bitirdiğiniz anda doğru / yanlış cevaplarınız, cevap anahtarı, ALES puanınız ve soruların detaylı konu anlatımları sizleri karşılar ve internetin olduğu her yerde sınırsız tekrar imkanı ile her an parmaklarınızın ucunda olur. Bilgiler zihninizde tazeyken yanlışlarınızı düzeltmeniz, zaman mekan sınırı olmadan dilediğiniz zaman tekrar tekrar erişim sağlayarak bilgilerinizi pekiştirmeniz sağlanır.
     
  4. Anlamadığınız konuları, çözemediğiniz soruları,  soruların ve sınavların yazarlığını üstlenen ALES Uzman Hoca Kadromuza doğrudan ileterek destek alabilirsiniz. Böyle bir imkanı yazılı - basılı kaynaklarda bulmanız imkansızdır. 
     
  5. Ekibimiz 7/24 canlı destek ile hizmet süresi boyunca tüm teknik konularda her an bir tık yakınınızda bulunmakta ve ihiyaçlarınıza ivedilikle cevap vermektedir. 
     
  6. Rehberlik servsimizden ALES ile ilgili dilediğiniz zaman Uzman Rehberlik desteği alabilirsiniz.     

nettekurs.com ile ALES 'te Başarı Parmaklarınızın ucunda !

Nettekurs ALES Eğitmenlerimiz

Türkiye'nin en iyi hocaları artık bir tık yakınınızda !


0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar