2022 - 2023 Online YÖS Denemesi, Online YÖS Denemesi

Türkiye’nin En İyi Online YÖS Denemesi Şimdi Parmaklarınızın Ucunda! nettekurs YÖS Denemesi ile Kendinizi Sınayın YÖS Kazanma Yolunda Başarıya Bir Adım Daha Yaklaşın!

2022 - 2023 YÖS Deneme Sınavı Hakkında

Kendinizi denemek için ihtiyacınız olan tüm kaynaklar Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek YÖS Deneme Sınavı ile ayağınıza geliyor. YÖS sınavlarında uzun yıllardır binlerce adayı başarıya ulaştırmakta olan En İyi YÖS Hocalarını Online YÖS Deneme Sınavı ile sizlerle buluşturuyoruz. Online YÖS Deneme Sınavı içerikleri olarak Matematik, Geometri ve IQ alanlarında soru çözümleri, canlı dersler, video dersleri ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! 7/24 canlı destek hattı ve uzman rehberlik servisiyle ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda olan nettekurs ile tek dönemde yüksek puan alarak YÖS KAZANABİLİRSİNİZ!

Sınav Türü: Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı Hazırlığı İçin Online Deneme Sınavları
Sınav ve Soru Adedi: Her Biri 80 Sorudan Oluşan Toplam 60 Adet Deneme Sınavı
Sınav Oturum Süresi: Her Bir Sınav İçin Oturum Süreniz Resmi YÖS Oturum Süresi Olan 120 Dakikadır.
rating star rating star rating star ( 1 Oy / Ortalama 5/3 )


60 Adet Son YÖS Müfredatına Uygun Online YÖS Deneme Sınavı ve Konu Anlatımlı Çözümleri ile Bilginizi Ölçecek ve YÖS Soruları için Pratik Çözüm Teknikleri Öğreneceksiniz !

2 yıllık erişim


60 Adet Online YÖS Deneme Sınavı ile Bilgilerinizi Ölçecek, YÖS Sınavı ile Eş Değer Sınav Sonucunuzu Sınav Bitiminde Anında Öğreneceksiniz!

2 yıllık erişim
2022 - 2023 Online YÖS Deneme Sınavı

YÖS Sınav Soruları ile eş değer sorulardan oluşan YÖS Online Deneme Sınavı uygulamamız YÖS Sınavında yüksek puan almayı hedefleyen siz değerli katılımcıları beklemektedir ! Online YÖS Deneme Sınavlarımız tüm YÖS Sınav Konuları, Matematik, IQ, Geometri alanları için birebir Üniversite YÖS Sınav düzeyi ve mantığında hazırlanmakta, her dönem çeşitli Üniversitelerin YÖS Sınavları incelenerek güncel tutulmaktadır. Online YÖS Sınavı öncesinde daha önceden yapılmış YÖS Sınav Sonuçları ile eş değer sonuç verecek gerçekçi bir ölçüm yapmak istiyorsanız YÖS Deneme Sınavı uygulamalarımızdan zaman ve mekân kısıtlaması olmaksızın yararlanabilirsiniz. Türkiye'nin En İyi YÖS Eğitmen ve Hoca Kadrosu tarafından oluşturulan Online YÖS Deneme Sınavlarının yanı sıra bu sınavlara ait Detaylı ve Konu Anlatımlı Soru Çözümleri de nettekurs.com ile Parmaklarınızın Ucunda ! YÖS Eş Değer Sınav Soruları ile Bilginizi Ölçmeniz ve Pekiştirmeniz, YÖS Soru Çözüm Teknik ve Taktikleri ile Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavında Tecrübe ve Hız Kazanmanız için nettekurs.com Bir Tık Yakınınızda !

nettekurs.com Online Dershane
2022 - 2023 Online YÖS Deneme Sınavı

YÖS Sınav Paketleri


60 Adet Online YÖS Deneme Sınavı ve Çözüm Videoları

500   $ + kdv

250 $ +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 6,00 $

60 Adet Son YÖS Müfredatına Uygun Online YÖS Deneme Sınavı ve Konu Anlatımlı Çözümleri ile Bilginizi Ölçecek ve YÖS Soruları için Pratik Çözüm Teknikleri Öğreneceksiniz !


60 Adet Online YÖS Deneme Sınavı


200   $ + kdv

100 $ +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 2,00 $

60 Adet Online YÖS Deneme Sınavı ile Bilgilerinizi Ölçecek, YÖS Sınavı ile Eş Değer Sınav Sonucunuzu Sınav Bitiminde Anında Öğreneceksiniz!


2022 - 2023 Online YÖS Denemesi Özel İndirim Fırsatı!

YÖS Denemesi Online Eğitim sayfamızda görmüş olduğunuz paket ücretleri sınırlı sayıda kontenjana özel indirimli ücretlerdir. Özel indirimlerden yararlanarak YÖS kazanabilmek için elinizi çabuk tutunuz! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız sayesinde sınav süresince Tüm YÖS Online Deneme içerikleri kapsayan programlara katılım sağlayan adaylar takip eden dönemler için yeniden ihtiyaç duymaları halinde indirimli hizmet almaya devam edebilirler. Nettekurs ‘tan Sınav Kazanmadan Ayrılamayacaksınız!


Online YÖS Deneme ÜCRETSİZ DENE!

Online YÖS Deneme sınav hazırlık programlarımızın tüm içeriklerini nettekurs ücretsiz sistem üyeliği yaparak ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız ile kısıtlanmış bir içeriğe değil kesin kayıt yaptırmış kullanıcılar ile aynı şekilde tüm kaynaklara erişim sağlayabileceksiniz.YÖS Deneme programlarımızı ücretsiz denedikten sonra kayıt olmak istemediğiniz durumda kesinlikle ücret ödemezsiniz

YÖS Ücretsiz Dene

YÖS Sınav Sıkça Sorulan Sorular


Sınırları Kaldıran İnternet Dershanemiz 2009 yılından bu yana Türkiye'nin en kaliteli hocalarıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vererek binlerce öğrenciyi başarıya ulaştırmıştır. Online Kurslarımız kapanmaz, taşınmaz, önce online okula ardından tekrar online kursa hemen akabinde online etüt merkezine dönüşerek planlarınızı ve hayatınızı asla alt üst etmez. İnternet erişimi olan her an, dünyanın neresinde olursanız olun, sizleri sınavda başarıya ulaştıracak gerekli bilgiler her an bir tık kadar yakınınızdadır. Ders çalışmaya ayıracağınız zaman ve parayı yola, dışarıda yemek yemeye harcamaz, kalabalık ortamlarda sağlığınızı riske atmaz, evinizin veya internet bulunan dilediğiniz ortamın konforunda başarıya ulaşırsınız. 

Online YÖS Deneme Sınavı Modülümüz siz değerli katılımcılarımızın, sürekli güncel tutulan ve ÖSYM sınav soruları ile eş değer nitelikte sorulardan oluşan soru havuzumuzdan meydana gelen deneme sınavları ile sınav tecrübesi kazanması maksadıyla hizmetinize sunulmaktadır. Uzun yılların tecrübesi ile geliştirilmiş ve her geçen gün ihtiyaçlarınıza daha güçlü cevap verebilmek adına geliştirilmeye devam ederek hizmetinize sunulan Online YÖS Deneme Sınavları, Uzman YÖS Eğitmen Kadromuz tarafından her dönem çeşitli Üniversiteler tarafından yapılan YÖS sınavları analiz edilerek güncel ve son müfredata uygun tutulmaktadır. Online YÖS Deneme Sınavlarımız sınav oturum süresi, toplam soru sayısı, konu dağılımı ve soru nitelikleri açısından YÖS Sınavları ile eş değer nitelikte olduğundan sınav öncesinde yüzde yüze yakın gerçeklikte bir ölçüm yaparak mevcut durumunuzu ve eksiklerinizi görmenizi sağlamaktadır. Sınav uygulamasını gerçekleştirdikten sonra sizlere uygulanan deneme sınavlarının tüm sorularını Uzman YÖS Hocalarımızın teknik ve taktikleri ile çözdüğümüz online konu anlatımlı sınav soru çözümlerine de katılabilir, yapamadığınız, zorlanarak yaptığınız veya zaman kaybederek çözdüğünüz tüm sorularla ilgili kendinizi geliştirebilir, katılacağınız sınava dönük eksiksiz bir hazırlık sürecine dahil olabilirsiniz. Online YÖS Deneme Sınavı uygulamamızı tamamladıktan hemen sonra sınavı bitir butonuna tıklyarak doğru / yanlış cevap sayınızı ve YÖS Sınav Sonucunuzu YÖS Puanı olarak anında görüntüleyebilirsiniz. 


Neden e-SINAV ?       

  1. Online Deneme Sınavlarımızın meydana getiren soru havuzumuz her dönem güncellenmekte olup yazılı - basılı kaynaklarda yaşanan güncelliğini yitirme durumu ile asla karşı karşıya değildir.
     
  2. Sınav oturum süreleri, konu dağılımı, soruların nitelik ve niceliği açısından Üniversitelerin YÖS Sınavları ile eş değer olan Deneme Sınavlarımız size bire bir YÖS Sınav deneyimi yaşatır. Yazılı - basılı kaynaklarda yaşanılan zaman yönetimi konusundaki sıkıntılar ve sınav adaptasyonundan uzaklaşma ihtimali Online Deneme Sınavlarımızda kesinlikle söz konusu değildir. Sınav başlar ve YÖS Sınav oturum süresi boyunca sınava devam edip tamamlamanız gerekmektedir. Bu bağlayıcı durum size YÖS Sınav süre yönetimi tecrübesi kazandırmaktadır. 
     
  3. Online YÖS Deneme Sınavlarımızı bitirdiğiniz anda doğru / yanlış cevaplarınız, cevap anahtarı, YÖS puanınız ve soruların detaylı konu anlatımları sizleri karşılar ve internetin olduğu her yerde sınırsız tekrar imkanı ile her an parmaklarınızın ucunda olur. Bilgiler zihninizde tazeyken yanlışlarınızı düzeltmeniz, zaman mekan sınırı olmadan dilediğiniz zaman tekrar tekrar erişim sağlayarak bilgilerinizi pekiştirmeniz sağlanır.
     
  4. Anlamadığınız konuları, çözemediğiniz soruları,  soruların ve sınavların yazarlığını üstlenen YÖS Uzman Hoca Kadromuza doğrudan ileterek destek alabilirsiniz. Böyle bir imkanı yazılı - basılı kaynaklarda bulmanız imkansızdır. 
     
  5. Ekibimiz 7/24 canlı destek ile hizmet süresi boyunca tüm teknik konularda her an bir tık yakınınızda bulunmakta ve ihiyaçlarınıza ivedilikle cevap vermektedir. 
     
  6. Rehberlik servsimizden YÖS ile ilgili dilediğiniz zaman Uzman Rehberlik desteği alabilirsiniz.     

nettekurs.com ile YÖS 'te Başarı Parmaklarınızın ucunda !

Nettekurs YÖS Eğitmenlerimiz

Türkiye'nin en iyi hocaları artık bir tık yakınınızda !


0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar