2019 ilkbahar Online YDS Kursu

Online yds Kursu İle yds Kazanmak İçin İhtiyacınız Olan Her Şey ! 2019 ilkbahar Online YDS Kursu

2019 ilkbahar Online YDS Kursu

nettekurs.com Uzaktan Eğitim Dershanesi ile Türkiye’nin İlk ve Tek Sınav Kazanma Garantili Uzaktan Online YDS Kursu, En İyi Hocalar, Canlı YDS Dersleri, Video Dersler, Konu Anlatımları, Çıkmış YDS Soruları ve Çözümleri, Ücretsiz İngilizce YDS Kitapları, Test ve Deneme Sınavları, Çeviri ve Kelime Çalışması, Kısacası Sınav Kazanmak İçin İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey, En Uygun Ders Ücretleri, En Hesaplı Kurs Fiyatları ve En Kaliteli Online Dershane Hizmeti ile Parmaklarınızın Ucunda ! Öneri veya Tavsiye Arayarak, YDS'ye Tekrar Tekrar Başvuru Yaparak Zaman ve Para Kaybetmeyin ! Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavları'nda Kazandıran Sınav Sonuçları ve Başarı nettekurs.com ile Bir Tık Yakınınızda !

Başlama Tarihi: Kayıt Olduğunuz Tarih
Kullanım Süresi: Sınav Kazanana Kadar
Kurs İçeriği: 370
rating star rating star rating star rating star rating star ( 84 Oy / Ortalama 5/5 )

YDS Kurs Paketleri


2019 Sonbahar Online YDS Kursu

2019 Sonbahar Online YDS Kursu




Kursu İncele

Kısıtlı Sayıda Kontenjana Özel %20 Erken Kayıt İndirimi Fırsatını Kaçırmayın !

Yukarıdaki ücretler kısıtlı kontenjana özel olarak ayrılmış %20 erken kayıt indirimli ücretlerdir. Erken kayıt tarihleri içinde ve kısıtlı kontenjan dahilinde kesin kayıt işlemini tamamlayan adaylar erken kayıt indirimden yararlanabilirler. 

Tek Kurs Ücreti ile Kazanana Kadar YDS Çalışın !

Kazanma garantili Online YDS Kursumuzun Canlı Ders paketine üye olan adaylar derslere düzenli olarak katılım sağladıklarında tek dönemde YDS kazanırlar. Eğer beklenmedik bir durum ile karşılaşılır ve hedeflediğiniz başarıyı yakalayamazsanız sonraki dönemlerde kurslarımıza herhangi bir ücret ödemeden devam edebilirsiniz.


2019 ilkbahar Online YDS Kursu

nettekurs.com Uzaktan Eğitim Dershanesi ile Türkiye’nin İlk ve Tek Sınav Kazanma Garantili Uzaktan Online YDS Kursu, En İyi Hocalar, Canlı YDS Dersleri, Video Dersler, Konu Anlatımları, Çıkmış YDS Soruları ve Çözümleri, Ücretsiz İngilizce YDS Kitapları, Test ve Deneme Sınavları, Çeviri ve Kelime Çalışması, Kısacası Sınav Kazanmak İçin İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey, En Uygun Ders Ücretleri, En Hesaplı Kurs Fiyatları ve En Kaliteli Online Dershane Hizmeti ile Parmaklarınızın Ucunda ! Öneri veya Tavsiye Arayarak, YDS'ye Tekrar Tekrar Başvuru Yaparak Zaman ve Para Kaybetmeyin ! Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavları'nda Kazandıran Sınav Sonuçları ve Başarı nettekurs.com ile Bir Tık Yakınınızda !

nettekurs.com Online Dershane
2019 ilkbahar Online YDS Kursu

2 yıllık erişim

https://www.nettekurs.com/2019-sonbahar-online-yds-kursu

Ücretsiz Dene!

nettekurs.com online öğrenim programlarına kesin kayıt yaptırmadan önce ücretsiz üyelik formundaki ilgilendiğiniz bölümleri seçip doldurarak, programlarımızın e-kurs, e-ders, e-sınav, e-kitap vb. tüm dokümanlarını ücretsiz olarak inceleyebilir, canlı derslerimize konuk olarak katılabilirsiniz. Ücretsiz deneme süreniz tamamlandıktan sonra satın almak istemezseniz herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.

YDS Ücretsiz Dene
2024- YDS/1
Sınav Başvuru Başlangıç Tarihi 07.02.2024
Sınav Başvuru Bitiş Tarihi 15.02.2024
Sınav Geç Başvuru Tarihi 22.02.2024
Sınav Tarihi 24.03.2024
Sınav Sonuç Tarihi 25.04.2024

YDS Kurs Sıkça Sorulan Sorular


Online YDS kursu, kalabalık dershanelerin aksine aktif ve bireysel öğrenme metotlarını en üst seviyeye taşıyan, yeni nesil eğitim anlayışını ön planda tutarak sınava en iyi şekilde hazırlanmanızı sağlayan kapsamlı bir kurs programıdır. Günden güne gelişen teknolojinin etkisiyle yenilenen eğitim imkanları, öğrenme ve bilgiye erişme sürecindeki zaman ve mekan engelini de ortadan kaldırmaktadır. Dünyada her geçen gün online eğitim alan insan sayısının artmasıyla yaygınlaşan canlı dersler, video ders kayıtları ve daha birçok online ders materyali Nettekurs.com sayesinde tek tık uzağınızda!

Nettekurs.com Online YDS Kursu, YDS sınavı kapsamındaki akademik okuma- çeviri, cloze test, akışı bozan cümle bulma gibi tüm soru tiplerindeki zengin konu anlatımı ve soru örnekleri ile hazırlanmıştır. *Canlı dersler, Nettekurs.com ‘un uzman eğitmenlerinin canlı yayın dersleridir ve dersi online olarak izleyenler, çevrimiçi sohbet ekranından eğitmenlerimize dilediklerini sorabilirler. *Video dersler ise canlı derslerin video kayıtlarıdır. Canlı yayından sonra 24 saat içerisinde sisteminize yüklenen video dersler ve PDF ders notları, sınırsız tekrar hakkı ile  7 gün 24 saat sisteminizde açık olacaktır. Anında soru sorup cevap alma özelliği sayesinde özel ders niteliğinde olan ve diğer dershanelere göre eğitmenlerle rahatça iletişime geçebileceğiniz Online YDS kursu sayesinde tüm bilgilerinizi pekiştirerek öğrenecek ve sınava kadar YDS konularında hiçbir eksik bırakmayacaksınız.

Kazanma Garantili YDS Kursumuzda bir önceki seviyenizden veya puanınızdan en az 15-20 puan seviyesinde puan artışını garanti ediyoruz. Kazanma Garantili YDS Kursumuza bir kez kayıt yaptırıp derslerimize katılmanıza ve düzenli olarak çalışmanıza rağmen sınav kazanamazsanız, yanınızda olmaya devam ediyoruz. Tecrübemize güvenerek, siz değerli öğrencilerimizin başarısını önemsiyor ve sınavı kazanana kadar tüm video ve PDF kaynaklarımıza sınırsız erişim hakkı tanıyoruz. Sınavı kazanana kadar çalışmaya devam edebilmeniz için tüm kaynaklarımızı 2 yıl boyunca sisteminizde açık tutuyoruz! 2018 YDS 'de aynı sözü verdiğimiz kursiyerlerimizin neredeyse tamamı, online eğitim avantajları sayesinde hedeflerine ulaştılar! Biz tecrübe ve başarımıza güveniyor siz değerli üyelerimizi Online Kursumuza katılmaya, birlikte kazanmaya davet ediyoruz.

nettekurs.com'a kesin kayıt yaptırmadan önce sayfamızdaki "Ücretsiz Dene" butonuna tıklayıp nettekurs.com sistem üyeliği yaparak tüm dersleri ücretsiz olarak inceleyebilirsiniz. Kayıt formunu doldurduktan sonra seçtiğiniz nettekurs.com'un aktif olarak devam eden ve geçmiş dönemlerde yapılan tüm dersleri ücretsiz olarak hesabınıza tanımlanacak, yine sayfamızdaki "Giriş Yap" butonuna tıklayıp nettekurs.com dershane girişi yaptığınızda kurslarım bölümünden erişiminize açık olacaktır. Ücretsiz sistem üyeliği yaparken ve sunum derslerini izlerken teknik sorun yaşarsanız 7 gün 24 saat boyunca danışmanlık ve teknik destek hizmeti vermekte olduğumuz 0312 427 71 72 numaralı telefon hattından arayarak veya canlı destek bölümünden yazarak yardım alabilirsiniz.

Temel İngilizce + YDS Paketi

Temel İngilizce ve YDS derslerini içeren bu paketimiz, özellikle YDS hazırlığa temel oluşturan bilgilerini taze tutmak isteyen veya YDS konuları için kendini eksik hisseden kişiler için idealdir. Temel İngilizce derslerimiz; genel gramer yapıları, İngilizcede en sık kullanılan kelimeler, zaman çekimleri ve fiillerle ilgili tüm temel gramer konularını kapsamaktadır. Temel İngilizce dersleri bu paketimizde video ders oalrak yer almakta ve temel İngilizce bilginizi geliştirirken 2019 Mart YDS paketi kapsamında yapılacak 40 saatlik canlı derste eğitmenlerimize soru sorma ve bilgilerinizi pekiştirme imkanınız bulunmatadır.

2019 YDS Canlı Ders Paketi

YDS canlı ders paketleri, katılımcıların YDS derslerinin canlı yayınına katılarak eğitmenlerimizle etkileşim kurabildiği paketlerdir. YDS canlı ders paketlerini satın alan katılımcılarımız kayıt oldukları tarihten itibaren sistemde yüklü olan geçmiş dönem YDS video dersleri ile çalışmaya başlayabilir ve tüm PDF dokümanlardan faydalanabilirler. Canlı ders paketlerinde PDF kaynaklar ile birlikte yazılı kaynaklar da paketi satın alan kişinin adresine gönderilir. Kazanma Garantisi olan paketlerdir. Bu nedenle tüm kaynaklar azami 2 yıl boyunca sisteminizde açık kalmaya devam eder.

2019 YDS Video Ders Paketi

YDS video ders paketleri, YDS canlı ders paketleri ile aynı içeriğe sahiptir. 2019 YDS paketi kapsamında yapılan canlı yayınların video ders kayıtlarından oluşan bir pakettir. Video ders paketini satın alan kişiler canlı ders yapıldıktan 24 saat sonra sisteme yüklenen video kayıtlardan dersleri takip edebilir fakat herhangi bir şekilde eğitmenle iletişime geçemez ve soru sorup yanıt alamazlar. YDS video ders paketini satın alan katılımcılarımız kayıt oldukları tarihten itibaren sistemde yüklü olan geçmiş dönem YDS video dersleri ile çalışmaya başlayabilir. Kazanma Garantisi yoktur. Tüm kaynaklar sınava kadar sisteminizde açık kalır. PDF kaynaklar tamamen ücretsizdir fakat yazılı kaynak desteği sağlanmaz.

YDS 1. Aşama Dersleri

80 Saatlik İngilizce gramer ve okuma çalışması video dersleridir. İngilizce hazırlıkta temel kabul edilen okuma ve anlama becerisi, temel gramer kalıpları ve orta seviye İngilizcenin en çok kullanılan kelimelerini içermektedir. YDS hazırlıkta orta seviyeden üst seviyeye geçişte ön hazırlık niteliğindeki konuları ve çalışmaları içermektedir.

YDS 2. Aşama Dersleri

Akademik okuma ve çeviri çalışmaları ile İngilizceye hakimiyetin ve kelime haznesinin güçlendirildiği aşamadır. YDS tüyoları ve gramer yapılarının incelikleri anlatılarak soru çözümü örnekleriyle YDS soru tipleri taranır. Okuma ve çeviri çalışmalarında da üzerinde durulan YDS ‘de en çok çıkan kelimeler aynı zamanda görsel – işitsel materyallerle desteklenen kelime çalışması derslerinde tekrar edilerek 2000 kelimeye yakın YDS kelimesinin ezberlenmesi hedeflenmektedir.

YDS 3. Aşama Dersleri

YDS hazırlık sürecinin son aşamasını oluşturan derslerdir. Bu nedenle yoğun olarak soru çözümlerine yer verilir. Bir yandan da gramer taraması ve genel tekrar çalışmaları devam eder. Konu anlatımlı soru çözümleri ile tüm konularda en sık çıkan soru tiplerinin üzerinden geçilerek YDS kelimeleri, kelimelerin eş anlamlıları ve edat - bağlaçlarla ilgili bilgiler tazelenir. Genel tekrar ve soru çözümünde hızlanmaya yönelik çalışmaların ağırlıklı olduğu derslerdir.

Kazanma garantisi verilen canlı ders paketlerimizde tüm kaynaklara azami 2 yıl boyunca erişim hakkınız olacaktır. Video ders paketlerinde ise tüm dersler 2019 İlkbaharda yapılacak YDS sınavına kadar erişiminize açık olacaktır. Canlı yayınlar esnasında dilediğiniz her an hocaya soru sorup cevap alabilme olanağı mevcuttur. Canlı yayınlar bittikten sonra o gün işlenen tüm dersler yine aynı gün içerisinde sisteme video kaydı olarak yüklenecek ve sınav hazırlığınız boyunca erişiminize açık, dilediğiniz her an internet erişimi olan her yerde, tekrar kısıtlaması olmadan izlenebilecektir. Canlı derslerimizi veya video kayıt derslerimizi izlemek için internet erişimi olan herhangi bir cihaz yeterlidir. Ekstra yazılım veya donanıma ihtiyacınız yoktur. Derslerimize bilgisayar ve mobil cihazlardan da (akıllı telefon, tablet, laptop vb.) internet sitemizi ziyaret ederek hesabınız ile giriş yapıp katılabilirsiniz. Canlı yayın dersleri ve video kayıt derslerinin yanı sıra kurs süresince kullanılacak olan kaynaklar tamamen kurumumuza özgü, geçmişte binlerce kursiyeri başarıya ulaştırmış, her dönem güncellenen ve hocalarımız tarafından özel olarak hazırlanmış kaynaklardır.

2019 Nisan YDS Kursu canlı dersleri Kasım ayında başlayacaktır. Her hafta Cumartesi günü 17.00-21.00 saatleri arasında yapılacak canlı ders programına aşağıdaki takvimden ulaşabilirsiniz. 

2019 Nisan YDS Kursu Canlı Ders Takvimi

0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar