2022 Sonbahar Online YDS Dersleri, YDS Uzaktan Eğitim Dersleri

Türkiye’nin En İyi Online YDS Dersleri Şimdi Parmaklarınızın Ucunda! nettekurs YDS Uzaktan Eğitim Dersleri ile Tek Dönemde YDS Kazanma Şansını Kaçırmayın!

2022 Sonbahar YDS Uzaktan Eğitim Programları Hakkında

YDS kazanmak için ihtiyacınız olan tüm kaynaklar Türkiye’nin Başarı Oranı En Yüksek YDS Uzaktan Eğitim Dersleri ile ayağınıza geliyor. ÖSYM YDS sınavlarında uzun yıllardır binlerce adayı başarıya ulaştırmakta olan En İyi YDS Hocalarını Online YDS Dersleri programlarında sizlerle buluşturuyoruz. YDS Online Kurs içerikleri olarak grammer, kelime çalışması ve soru çözümleri, canlı dersler, video dersler, YDS online deneme sınavları ve kursumuza özel güncel YDS kitapları ile diğer tüm kaynakları ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! 7/24 canlı destek hattı ve uzman rehberlik servisiyle ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda olan nettekurs ile tek dönemde yüksek puan alarak YDS KAZANABİLİRSİNİZ!

Başlama Tarihi: Kayıt Olduğunuz Tarih
Kullanım Süresi: Sınav Tarihine Kadar
Ders İçeriği: 40 Saat Canlı Ders, 200 Saat Video Ders, PDF Ders Notları
rating star rating star rating star ( 1 Oy / Ortalama 5/3 )

Gramer Eğitimi & Temel Düzey Akademik Okuma

2 yıllık erişim

Gramer Eğitimi & Temel Düzey Akademik Okuma

2 yıllık erişim

Çeviri, Kelime, Çözüm Yöntem ve Teknik Çalışması

2 yıllık erişim

Çeviri, Kelime, Çözüm Yöntem ve Teknik Çalışması

2 yıllık erişim

Son Yılların Çıkmış Soru Çözümleri & Genel Gramer ve Kelime Taraması

2 yıllık erişim

Son Yılların Çıkmış Soru Çözümleri & Genel Gramer ve Kelime Taraması

2 yıllık erişim
2022 Sonbahar Online YDS Dersleri

nettekurs.com Uzaktan Eğitim Dershanesi ile Türkiye’nin İlk ve Tek Sınav Kazanma Garantili Uzaktan Online YDS Kursu, En İyi Hocalar, Canlı YDS Dersleri, Video Dersler, Konu Anlatımları, Çıkmış YDS Soruları ve Çözümleri, Ücretsiz İngilizce YDS Kitapları, Test ve Deneme Sınavları, Çeviri ve Kelime Çalışması, Kısacası Sınav Kazanmak İçin İhtiyaç Duyduğunuz Her Şey, En Uygun Ders Ücretleri, En Hesaplı Kurs Fiyatları ve En Kaliteli Online Dershane Hizmeti ile Parmaklarınızın Ucunda ! Öneri veya Tavsiye Arayarak, ÖSYM YDS Sınavına Tekrar Tekrar Başvuru Yaparak Zaman ve Para Kaybetmeyin ! Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavlarında Kazandıran Sınav Sonuçları ve Başarı nettekurs.com ile Bir Tık Yakınınızda !

nettekurs.com Online Dershane
2022 Sonbahar Online YDS Dersleri

YDS Ders Paketleri


2022 Sonbahar YDS 1. Aşama Canlı Ders (e-ders)

2554   + kdv

1787 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 107,00 TL
Gramer Eğitimi & Temel Düzey Akademik Okuma


2022 Sonbahar YDS 1. Aşama Video Ders (e-ders)

1981   + kdv

1386 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 83,00 TL
Gramer Eğitimi & Temel Düzey Akademik Okuma


2022 Sonbahar YDS 2. Aşama Canlı Ders (e-Ders)

2936   + kdv

2055 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 123,00 TL
Çeviri, Kelime, Çözüm Yöntem ve Teknik Çalışması


2022 Sonbahar YDS 2. Aşama Video Ders (e-Ders)

2171   + kdv

1519 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 91,00 TL
Çeviri, Kelime, Çözüm Yöntem ve Teknik Çalışması


2022 Sonbahar YDS 3. Aşama Canlı Ders (e-ders)

2554   + kdv

1787 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 42,00 TL
Son Yılların Çıkmış Soru Çözümleri & Genel Gramer ve Kelime Taraması


2022 Sonbahar YDS 3. Aşama Video Ders (e-ders)

1981   + kdv

1386 +kdv


Kazanacağınız e-PARA = 49,00 TL
Son Yılların Çıkmış Soru Çözümleri & Genel Gramer ve Kelime Taraması


2022 Sonbahar Online YDS Dersleri Özel İndirim Fırsatı!

YDS Dersleri Online Eğitim sayfamızda görmüş olduğunuz paket ücretleri sınırlı sayıda kontenjana özel indirimli ücretlerdir. Özel indirimlerden yararlanarak YDS kazanabilmek için elinizi çabuk tutunuz! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız sayesinde tek kurs ücreti ile YDS kazanana kadar hizmet alabilirsiniz. Tüm YDS Online Ders içerikleri kapsayan Canlı Ders paketine katılım sağlayan adaylar takip eden dönemler için yeniden ihtiyaç duymaları halinde ekstra ücret ödemeden hizmet almaya devam edebilirler. Nettekurs ‘tan Sınav Kazanmadan Ayrılamayacaksınız!


Online YDS Dersleri ÜCRETSİZ DENE!

Online YDS Dersi sınav hazırlık programlarımızın tüm içeriklerini nettekurs ücretsiz sistem üyeliği yaparak ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ! Türkiye’de bir ilk olan uygulamamız ile kısıtlanmış bir içeriğe değil kesin kayıt yaptırmış kullanıcılar ile aynı şekilde tüm kaynaklara erişim sağlayabileceksiniz. Canlı ders, video ders ve online YDS deneme sınavları dışında YDS online eğitim pdf kaynak ve kitaplarını da içeren YDS Uzaktan Eğitim programlarımızı ücretsiz denedikten sonra kayıt olmak istemediğiniz durumda kesinlikle ücret ödemezsiniz.

YDS Ücretsiz Dene

YDS Ders Sıkça Sorulan Sorular


YDS Kursumuzda bir önceki seviyenizden veya puanınızdan en az 15-20 puan seviyesinde puan artışını garanti ediyoruz. YDS Kursumuza bir kez kayıt yaptırıp derslerimize katılmanıza ve düzenli olarak çalışmanıza rağmen sınav kazanamazsanız, yanınızda olmaya devam ediyoruz. Tecrübemize güvenerek, siz değerli öğrencilerimizin başarısını önemsiyor ve sınavı kazanana kadar tüm video ve PDF kaynaklarımıza sınırsız erişim hakkı tanıyoruz. Sınavı kazanana kadar çalışmaya devam edebilmeniz için tüm kaynaklarımızı sınava kadar sisteminizde açık tutuyoruz! 2019 YDS 'de aynı sözü verdiğimiz kursiyerlerimizin neredeyse tamamı, online eğitim avantajları sayesinde hedeflerine ulaştılar! Biz tecrübe ve başarımıza güveniyor siz değerli üyelerimizi Online Kursumuza katılmaya, birlikte kazanmaya davet ediyoruz.

nettekurs.com'a kesin kayıt yaptırmadan önce sayfamızdaki "Ücretsiz Dene" butonuna tıklayıp nettekurs.com sistem üyeliği yaparak tüm dersleri ücretsiz olarak inceleyebilirsiniz. Kayıt formunu doldurduktan sonra seçtiğiniz nettekurs.com'un aktif olarak devam eden ve geçmiş dönemlerde yapılan tüm dersleri ücretsiz olarak hesabınıza tanımlanacak, yine sayfamızdaki "Giriş Yap" butonuna tıklayıp nettekurs.com dershane girişi yaptığınızda kurslarım bölümünden erişiminize açık olacaktır. Ücretsiz sistem üyeliği yaparken ve sunum derslerini izlerken teknik sorun yaşarsanız 7 gün 24 saat boyunca danışmanlık ve teknik destek hizmeti vermekte olduğumuz 0312 427 71 72 numaralı telefon hattından arayarak veya canlı destek bölümünden yazarak yardım alabilirsiniz.

YDS 1. Aşama Dersleri

30 Saatlik İngilizce gramer ve okuma çalışması video dersleridir. İngilizce hazırlıkta temel kabul edilen okuma ve anlama becerisi, temel gramer kalıpları ve orta seviye İngilizcenin en çok kullanılan kelimelerini içermektedir. YDS hazırlıkta orta seviyeden üst seviyeye geçişte ön hazırlık niteliğindeki konuları ve çalışmaları içermektedir.

YDS 2. Aşama Dersleri

Akademik okuma ve çeviri çalışmaları ile İngilizceye hakimiyetin ve kelime haznesinin güçlendirildiği aşamadır. YDS tüyoları ve gramer yapılarının incelikleri anlatılarak soru çözümü örnekleriyle YDS soru tipleri taranır. Okuma ve çeviri çalışmalarında da üzerinde durulan YDS ‘de en çok çıkan kelimeler aynı zamanda görsel – işitsel materyallerle desteklenen kelime çalışması derslerinde tekrar edilerek 2000 kelimeye yakın YDS kelimesinin ezberlenmesi hedeflenmektedir.

YDS 3. Aşama Dersleri

YDS hazırlık sürecinin son aşamasını oluşturan derslerdir. Bu nedenle yoğun olarak soru çözümlerine yer verilir. Bir yandan da gramer taraması ve genel tekrar çalışmaları devam eder. Konu anlatımlı soru çözümleri ile tüm konularda en sık çıkan soru tiplerinin üzerinden geçilerek YDS kelimeleri, kelimelerin eş anlamlıları ve edat - bağlaçlarla ilgili bilgiler tazelenir. Genel tekrar ve soru çözümünde hızlanmaya yönelik çalışmaların ağırlıklı olduğu derslerdir.

Hazırlık aşamasındadır...

0

Toplam Üye

0

Video Ders

0

Canlı Ders

0

Çevrimiçi Üye

Nettekurs Yorumlar